Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce problemă are Daniela Gyorfi în casa nouă. ”Deja nu mai am răbdare”

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, s-a mutat de curând în casă nouă, împreună cu familia sa. Deși este foarte încântată de noua locuință, artista are o problemă, dat fiind că bucătăria nu este încă amenajată, urmând să fie gata abia după Paște. ””Deja nu mai am răbdare” , a mărturisit Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atragă atenția cu schimbările sale de look, dar și cu aparițile extrem de provocatoare. În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete. Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

Recent, Daniela Gyorfi s-a mutat în casă nouă alături de familia sa. deși este foarte încântată de noua sa locuință, vedeta se confruntă cu o problemă. Nu are încă amenajată bucătăria, astfel că mănâncă mai mult în oraș.

Ce problemă are Daniela Gyorfi în casa nouă. ”Îmi pare rău că Paștele mă prinde fără bucătărie”

”Nu ne-a venit încă bucătăria la casa nouă și deja nu mai am răbdare pentru că am tot mâncat numai în oraș de când ne-am mutat sau am comandat mâncare acasă. Abia aștept să văd și bucătăria montată, dar probabil că se va întâmpla după Paște”, a explicat Daniela Gyorfi pentru click.ro.

'Furnicuța' Laura Cosoi, însărcinată pentru a 4-a oară, așa cum nu ați mai văzut-o! Ce a putut să facă
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Îmi pare rău că Paștele mă prinde fără bucătărie. Mi-am dorit-o eu într-un fel anume, cu insulă, durează mult și costă destul, dar nu vreau să dau prețuri că știi cum e lumea, nu vreau să îmi aud vorbe. Toată mobila din casa nouă mi-am făcut-o pe comandă, de la o fabrică din Reghin, vine și din Germania, dar de la Reghin mi-am luat aproape tot, mobilă, lustre, bucătăria, care a durat cel mai mult”, a mai spus artista.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut: e pe drumul spre...
FOTO. Ce frumoasă e cea mai rapidă femeie din România! Cum reacționează bărbații când o văd
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?