Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Zanni, despre cum trebuie să fie partenera ideală pentru el. ”Nu trebuie să fie pe figuri”

Zanni, cel care a câștigat competiția ”Survivor România” în anul 2021, a făcut dezvăluiri într-un interviu. Aceasta a dezvăluit că nu are o parteneră de cuplu și explicat cum și-ar dori să arate viitoarea lui iubită. ”Iubita mea nu trebuie să fie pe figuri… trebuie să fie cum trebuie să fie un om normal”, a afirmat Zanni.

Zanni a câștigat concursul ”Survivor România” în anul 2021Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană. Pe durata concursului, Zanni a avut o relație foarte apropiată cu fosta gimnastă de performanță Ana Porgras. Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea este difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel. Zanni a fost cel cel care a moderat emisiunea online ”Survivor: Extrashow”.

Pe plan sentimental, Zanni a mărturisit că nu are nicio relație în prezent. Artistul a explicat, pentru click.ro, cum și-ar dori să arate iubita sa.

Zanni, despre cum trebuie să fie partenera ideală pentru el. ”Să fie o femeie simplă, dar vreau ca atunci când mergem undeva să fie și o femeie prezentabilă”

„Nu am iubită. Sunt disponibil! Sunt deschis, aștept mesaje și propuneri. Iubita mea trebuie să fie frumoasă, trebuie să fie femeie, cu capul pe umeri, o femeie care să fie ancorată în realitate nu ce văd eu în ultima perioadă”, a spus Zanni despre cum și-ar dori să fie viitoarea lui parteneră de cuplu.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Iubita mea nu trebuie să fie pe figuri… trebuie să fie cum trebuie să fie un om normal! Să fie o femeie simplă, dar vreau ca atunci când mergem undeva să fie și o femeie prezentabilă. Nu trebuie să fie în casă la cratiță! Să aibă puțin din toate”, a mai spus acesta.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat