Categorii: Monden Vedete Romania

VIDEO / Cu cine a petrecut Ilie Năstase de ziua lui. ”L-au impresionat și a lăcrimat”

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase și-a aniversat ziua de naștere zilele trecute și a avut parte de o petrecere pe cinste la mare.

Ilie Năstase a împlinit 74 de ani pe 19 iulie și a fost sărbătorit la mare de cei mai apropiați prieteni, dar și de soția Ioana. Fostul mare tenisman s-a distrat pe cinste alături de nașul Ciprian Marica și de prieteni, iar de atmosferă s-a ocupat taraful lui Elvis Năsturică, relatează click.ro.

Petrecerea a avut loc pe litoral, pe plaja și la terasa nașului Ciprian Marica, Caelia, iar invitații s-au delectat cu băuturi fine și mâncăruri speciale.

“Ștefan, nepotul lui Ilie, ne-a surprins cu un cadou frumos, un tablou de la nunta noastră. Este superb. Eu i-am spus ”La mulți ani” la 12 noaptea, i-am spus niste cuvinte frumoase, care l-au impresionat și a lăcrimat. I-am dăruit o șampanie și o cămașă de la o firmă pe care el o îndrăgește foarte tare. Am petrecut alături de oameni dragi nouă, de nașii noștri. A fost foarte bine”, a declarat Ioana Simuion, soția lui Ilie Năstase.

Ciprian Marica i-0a făcut urări publice lui Ilie Năstase, pe o rețea de socializare, acolo unde a postat și o înregistrare de la petrecere.

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

”La mulți ani finule, Mr. Nr 1!”, a spus fostul fotbalist.

La mulți ani finule, Mr Nr 1 !

Publicată de Ciprian Marica pe Duminică, 19 iulie 2020

A făcut nuntă la începutul lunii iulie

La cununia religioasă care a avut loc la începutul lunii iunie anul acesta, Ilie Năstase și Ioana Simion i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și partenera lui de viață, Ioana.

Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de fițe de la malul mării, de la Caelia Beach, din Mamaia. Ciprian Marica administrează plaja Caelia din Mamaia, care are o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați.

Ilie Năstase, căsătorit de cinci ori

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase a fost un mare cuceritor. A avut mare lipici la sexul frumos de-a lungul anilor. Legendarul sportiv are cinci mariaje la activ. Cea mai lungă căsnicie a acestuia a fost cu actrița americană Alexandra King. Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia – cu care are o fiică, Nathalie, Alexandra King – împreună cu care are doi copii, Nicholas și Charlotte, Amalia Năstase – cu care are două fete, Alessia și Emma, Brigitte Sfăt și Ioana Simion.

FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a lăsat să se înțeleagă că are un...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?