Categorii: Monden Vedete Romania

Valentin Sanfira și-a reprogramat nunta pentru a doua oară. ”Nu ne interesează ce vorbește lumea, că nu ar fi cu noroc să o tot amânăm”

Interpretul de muzică populară Valentin Sanfira și partenera sa, Codruța Filip, și-au amânat din nou cununia religioasă. Aceștia au decis ca evenimentul să aibă loc anul viitor. ”Nu ne interesează ce vorbește lumea, că nu ar fi cu noroc să o tot amânăm”, a declarat cântărețul de muzică populară.

Cântărețul de muzică populară Valentin Sanfira trăiește o poveste de dragoste cu Codruța Filip, împreună cu care formează un cuplu de câțiva ani. În luna octombrie a anului trecut, Valentin Sanfira și Codruța Filșip s-au căsătorit. Evenimentul a avut loc în Snagov, în aer liber, într-un peisaj de vis. Cununia civilă a fost una restrânsă din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Valentin Sanfira și Codruța Filip ar fi trebuit să ajungă în fața altarului  pe 2 iulie, anul acesta, însă din cauza pandemiei au decis să mai aștepte până la anul pentru ca evenimentul să iasă așa cum își doresc ei.

Valentin Sanfira și-a reprogramat nunta pentru a doua oară. ”Acum am pus o pe 15 octombrie anul viitor”

“Am amânat-o de două ori. Trebuia să o facem la începutul lunii iulie și nu am mai făcut-o. O tot amânăm de anul trecut. Acum am pus o pe 15 octombrie anul viitor. Suntem deja căsătoriți, dar nu am făcut cununia religioasă. Nu ne interesează ce vorbește lumea, că nu ar fi cu noroc să o tot amânăm”, a declarat Valentin Sanfira la Kanal D, potrivit click.ro.

”La anul vrem să facem o nuntă mare. Aprobasem și meniul. Ne-au adus numai creveți întorși pe dos, pate de gâscă, dar noi vrem mâncare românească, că nu facem nunta americăneasă. O să avem și sărmăluțe! Trebuie să refacem însă invitațiile, că le trimisesem! Restaurantul e același, formațiile care cântă sunt aceleași”, a mai spus acesta.

Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Cum s-au cunoscut Valentin Sanfira și Codruța Filip

Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii “Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D.

“Atunci când te trăznește, te trăznește, nu mai este nici o șansă, nu am crezut lucrul ăsta niciodată. M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: ”Doamne, ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!”. Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: ”Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?””, a declarat Valentin Sanfira, la Kanal D.

FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”