Categorii: Monden Vedete Romania

Sindy, declarație neașteptată despre Albert Oprea de la ”Survivor”. ”Voia să se combine cu mine”

Sindy, fostă concurentă la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D, a făcut dezvăluiri neașteptate despre unul dintre colegii săi din echipa Războinicilor, și anume Albert Oprea. Acesta a afirmat că, pe durata participării lor la concursul din Republica Dominicană, Albert Oprea a încercat să aibă o relație cu ea.

Sindy a făcut parte din echipa Războinicilor de la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D. Sindy a fost eliminată din competiția ”Survivor România” în urma consiliului din data de 2 mai 2021. Albert Oprea este și el unul dintre concurenții care au făcut parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România” încă de la începutul show-ului. Acesta a ajuns până în faza jocurilor individuale.

Sindy a dezvăluit că Albert Oprea a vrut să formeze un cuplu cu ea. Aceasta a afirmat că a simțit că Albert Oprea a plăcut-o, însă ea i-a dat de înțeles că nu își dorește decât o relație de prietenie.

Sindy, declarație neașteptată despre Albert Oprea de la ”Survivor”.  ”I-am dat de înțeles că eu nu îl plac”

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

 

„Noi ne-am inteles bine, este foarte inteligent, gandeste tot timpul si asta mi-am dat eu seama dupa privire. Stiam eu ca gandeste tot timpul. Dar, daca ma intrebati daca m-as cupla cu el sau daca ma atrage fizic, nu este genul meu. Nu a fost nimic intre noi, doar o relatie de prietenie, ne-am inteles foarte bine. Eu cred că mă plăcea si voia să se combine cu mine. La început, cand am intrat eu in competitie, Albert arăta ok, dar după s-a îngrășat și s-a schimbat foarte mult. S-a schimbat si la față foarte mult. Cand ma uitam de acasa, la televizor, era drăguțel”, a declarat Sindy pentru wowbiz.ro.

”Mie imi plac bărbatii mai inalti totusi. Nu m-am simtit atrasă de el, dar simteam că el mă place. Nu i-am spus nimic, i-am dat de inteles că eu nu îl plac. Prima data cand am ajuns acolo mi-a spus „Sindy, eu ti-am făcut patul deja langa mine” și eu i-am spus „Multumesc, Albert, esti foarte dragut si de treaba”. Și dupa m-am mutat langa fete, am vrut să dorm lângă fete”, a adăugat fosta concurentă de la ”Survivor România”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?