Categorii: Monden Vedete Romania

Oana Zăvoranu, incident în vacanță. ”A ieșit cu cuțitul la noi în trafic”

Oana Zăvoranu, în vârstă de 48 de ani, a avut parte de un incident extrem de neplăcut în vacanța pe care a petrecut-o la munte. ”A ieșit cu cuțitul la noi în trafic”, a povestit vedeta. Oana Zăvoranu a decis ca, în urma incidentului, să meargă să depună plângere la poliție împotriva celui care i-a amenințat pe ea și pe partenerul ei de viață.

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf au petrecut o vacanță la munte, alături de un grup de prieteni.

Vacanța Oanei Zăvoranu și a soțului ei s-a încheiat într-un mod neplăcut. În timp ce se aflau în trafic, cei doi au fost amenințați de un bărbat. Totul a început când soțul vedetei a vrut să intre în depășire pe linie discontinuă.

Oana Zăvoranu, incident în vacanță. ”A pus maşina perpendicular în faţa noastră, pe linia opusă şi a ieşit cu cuţitul la noi”

Oana Zăvoranu a dat detalii, pentru spynews.ro, despre cele întâmplate. vedeta a decis să facă plângere împotriva celui care i-a amenințat cu cuțitul pe ea și pe partenerul ei de viață.

„Sunt la poliţie. Îi fac plângere penală unui dement care a ieşit cu cuţitul la noi în trafic la ieşirea din Azuga. La un moment dat când a vrut Alex să intre într-o depăşire pe linie discontinuă să înaintăm în coloană, un psihopat a pus maşina perpendicular în faţa noastră, pe linia opusă şi a ieşit cu cuţitul la noi”, a declarat Oana Zăvoranu.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Oana Zăvoranu e căsătorită cu Alex Ashraf

Oana Zăvoranu are două mariaje la activ. Vedeta a fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Cei doi nu au copii, însă Oana Zăvoranu a mărturisit că își dorește acest lucru.

 

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au aniversat în luna septembrie a anului trecut, 2021, patru ani de căsnicie. Nași le-au fost omul de afaceri Silviu Prigoană și actuala sa parteneră de viață, Mihaela Prigoană. Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important