Categorii: Monden Vedete Romania

Oana Roman, după divorțul de Marius Elisei: ”Nu a existat niciun partaj”

Oana Roman a afirmat că nu a existat niciun partaj la divorțul de marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează o familie. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. La emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars, oana Roman a spus că nu a existat niciun partaj la divorț. ”Nu a existat niciun partaj, doar despre custodia copilului s-a discutat, care e comună. Isabela e liberă să-și aleagă când stă cu mine sau cu el. Nu s-a pus problema câți bani dau eu sau cât dă el. Nu vreau să intru în astfel de amănunte”, a declarat vedeta, citată de click.ro.

Duminică, Oana Roman și Marius Elisei vor fi din nou împreună la ziua de naștere a fiicei lor, Maria Isabela. ”Duminică, Isabela împlinește șapte ani și vom fi împreună la ziua ei. O vom serba sâmbătă. Vom fi împreună cu foarte puțini prieteni, e pandemie, trebuie să respectăm restricțiile”, a dezvăluit Oana Roman.

Cum a reacționat mama Oanei Roman după divorțul vedetei. ”Se comportă ca și când divorțul nu ar exista”


Oana Roman a mărturisit că mama ei, Mioara Roman, se comportă ca și cum divorțul dintre ea și marisu Elisei nu ar exista.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

“Toată lumea îmi spune: lasă, că ești puternică! Mi-aș dori să fie acum în jurul meu oameni mai puternici ca mine. Mama, paradoxal, este într-un silenzio stampa total. Se comportă ca și când divorțul nu ar exista. Am întrebat-o: mă, dar tu înțelegi ce se întâmplă? Nu a zis nimic. Tata e mega introvertit, lui îi e foarte greu să gestioneze situații de genul ăsta. Așa e el. Eu am dezvoltat un acut sentiment al abandonului după ce am pățit cu tata când eram mică. Am fost la psiholog, dar nu mi-a trecut”, a explicat ea.

Mioara Roman se confruntă cu probleme de sănătate.  Mioara Roman are multe afecțiuni, printre care, cea mai gravă, este o formă foarte agresivă de Parkinson. În prezent, mama Oanei Roman a fost externată după ce zilele trecute a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Mioara Roman a suferit o intervenție laparoscopică de înlăturare a colecistului.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat