Categorii: Monden Vedete Romania

Oana Roman, detalii din relația cu Marius Elisei. Unde a fost prima lor ieșire împreună

Oana Roman a dezvăluit unde a ieșit pentru prima oară cu Marius Elisei, cel care i-a fost partener de viață.

Deși nu mai formează un cuplu cu Marius Elisei, Oana Roman și-a amintit de începutul relației lor, dezvăluind unde au ieșit pentru prima oară împreună.  „Dacă vreți să fiu nostalgică și să vă dau și o știre trebuie să vă spun că prima mea ieșire cu Marius a fost la Sibiu. La o lună după ce ne-am cunoscut, Marius m-a invitat undeva, n-a vrut să-mi spună unde, apoi mi-a zis că, de fapt, mergem la Sibiu, la o pensiune frumoasă”, a spu Oana Roman la o emisiune, citată de spynews.ro.

Întrebată de curând de fani în ce relații a rămas cu soțul ei, Marius Elisei, după separare, Oana Roman a explicat: „Păstrăm legătura și avem o relație foarte ok, pentru că trebuie să o creștem pe Isa și suntem doi părinți responsabili”. ”Am ajuns împreună la concluzia că nu mai există șanse de împăcare și e mai bine așa pentru amândoi!”, a adăugat vedeta, conform sursei menționate anterior.

Oana Roman și Marius Elisei s-au separat la sfârșitul anului trecut

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit.

Potrivit playtech.ro, Oana Roman ar fi fost părăsită de Marius Elisei pentru o altă femeie pe care acesta a cunoscut-o în mediul online.

„El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media și au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au declarat apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru playtech.ro.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?