Categorii: Monden Vedete Romania

Nea Mărin, primele declarații după ce s-a infectat cu coronavirus. Care este starea lui de sănătate

Filmările pentru o nouă emisiune de la Antena 1 au început cu stângul! Nea Mărin și un operator din echipă au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Drept urmare, producătorii au decis să sisteze filmările pe o perioadă nederminată.

Nea Mărin s-a contaminat în timp ce se afla la Techirghiol, acolo unde se filma un nou sezon ‘Poftiți pe la noi’. După ce s-a aflat că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2, Nea Mărin a făcut primele declarații despre starea lui de sănătate.

Nea Mărin este internat

În prezent, Marin Barbu, cunoscut în showbiz-ul românesc drept Nea Mărin, este internat la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” din București. Deși are 61 de ani, medicii l-au asigurat că va ieși învingător din războiul cu dușmanul invizibil.

‘Am mers direct la «Matei Balș», la camera de gardă. Acolo m-au văzut și m-au internet, dar, cinstit să fiu, m-am panicat puțin pentru că vezi toată lumea asta așa speriată. Dar în clipa în care am ajuns aici și i-am văzut pe toți oamenii aceștia «cosmonauți», m-am liniștit’, a declarat Nea Mărin pentru jurnaliștii Observatorului de la Antena 1.

De asemenea, și soția lui a fost testată pozitiv. Starea de sănătate a celor doi este una bună, având o formă ușoară a infecției cu coronavirus.

Printre vedetele care au luat contact cu Nea Mărin se numără Speak şi Ştefania, Alex Velea, Ruby, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu.

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Marcel Pavel s-a vindecat de coronavirus

Marcel Pavel a fost internat la spital, în urmă cu două luni, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Acesta a făcut și dublă pneumonie. Mai multe vedete de la Antena 1, implicate în proiectul ‘Te cunosc de undeva’, au fost, de asemenea, infectate cu coronavirus.

‘Da, într-adevăr, am avut două nopți cumplite şi am avut cumva sentimentul că m-am trezit din ghearele morții. Dar Dumnezeu m-a ajutat şi am scăpat şi nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta!

Toată această perioadă m-am gândit la familia mea şi m-am rugat să fie ei sănătoşi. Mulțumesc lui Dumnezeu că a avut grijă de ei şi că ne-a ajutat pe toți să depăşim aceste momente!’, a spus el într-un interviu pentru VIVA!

 

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Frâna de motor: Când și cum ar trebui s-o folosești?