Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Momentele grele prin care a trecut Andreea Bălan. ”Nu aveam bani să îmi iau haine, nu aveam nimic”

Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, are o carieră de succes în spate. Cu toate acestea, artista a trecut prin momnete extrem de dificile, când nu avea bani să-și cumpere mai nimic. Despre acele vremuri a povestit cântăreața la un podcast. ”Nu aveam bani să îmi iau haine, nu aveam nimic”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. A cunoscut succesul alături de Andreea Antonescu, în trupa Andre, după care a urmat o carieră solo. În ceea ce privește viața personală, Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Cei doi au ajuns la divorț în anul 2020. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața și fostul ei soț i-au avut ca nași de cununie pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

În prezent, George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. Recent, Andreea Bălan a fost implicată în proiectul ”America Express”, care urmează să fie difuzat la postul de televiziune Antena 1. Andreea Bălan a făcut echipă la competiția respectivă cu nimeni alta decât colega ei din trupa Andre și buna sa prietenă Andreea Antonescu.

Momentele grele prin care a trecut Andreea Bălan. ”Aveam numele, eram Andreea Bălan de la Andre, dar eu personal nu aveam niciun ban”

La podcastul realizat de Ionuț Rusu, Andreea Bălan a vorbit despre perioada extrem de dificilă prin care a trecut după destrămarea trupei Andre, când a întâmpinat multe probleme financiare.

„Eu după Andre am rămas fără bani. Și la 18 ani am plecat de acasă și m-am mutat cu chirie într-o garsonieră în București, în Pantelimon. Și nu aveam absolut niciun ban. Noroc că aveam contract cu Cat Music și îmi făcea videoclipuri, noroc că Marius Moga mi-a făcut două albume la vremea respectivă. Adică eram ajutată de casa de discuri ca să pot să fiu pe piață în continuare. Aveam numele, eram Andreea Bălan de la Andre, dar eu personal nu aveam niciun ban”, a povestit Andreea Bălan, potrivit revistei Unica.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Momentele grele prin care a trecut Andreea Bălan. ”Când mai făceam bani la concerte în primul rând îmi plăteam chiria, apoi plăteam rata la mașină, apoi să am mâncare”

„Mergeam în concerte ca să îmi plătesc chiria. Aveam rate la mașină și mi-a fost foarte greu ani și ani de zile. Nu aveam bani să îmi iau haine, nu aveam nimic. Sufeream foarte mult că nu aveam și că s-au cheltuit banii din Andre. Mă simțeam nedreptățită și am considerat că meritam și eu. Dar eram tânără și nu știam câți au fost, pe ce s-au dus”, a mai spus Andreea Bălan.

„Când mai făceam bani la concerte în primul rând îmi plăteam chiria, apoi plăteam rata la mașină, apoi să am mâncare și apoi puneam deoparte ca să am și eu casa mea. Sufeream că stăteam în chirie și nu aveam casa mea. Am strâns până am luat un apartament pe care l-am pierdut. Dar în toată perioada asta eu nu mi-am luat o geantă scumpă sau haine de firmă. Eu băgam banii pe care îi aveam în hainele de scenă. Dar tot timpul eram impecabilă pe scenă. Tot timpul investeam în partea asta”, a încheiat artista.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?