Categorii: Monden Vedete Romania

Mihaela Rădulescu, la filmările pentru ”Masked Singer România”. Ținuta cu care a făcut furori în rândul admiratorilor

Mihaela Rădulescu a publicat primele imagini de la filmările pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, de la Pro TV. Vedeta va fi unul dintre cei patru detectivi de la emisiune. Apariția Mihaelei Rădulescu a făcut furori în rândul internauților, care s-au întrecut în complimente.

În primul sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, de la masa juriului au făcut parte Inna, Horia Brenciu, Ana Morodan și Codin Maticiuc. Horia Brenciu va fi prezent și în noul sezon al emisiunii care va începe în toamna acestui an. Alături de el vor fi Inna, actorul Alex Bogdan și Mihaela Rădulescu.

Pe contul său de Instagram, Mihaela Rădulescu a dat publicității primele oimagini de la filmările pentru show-ul ”Masked Singer România”.

Mihaela Rădulescu, la filmările pentru ”Masked Singer România”. A impresionat pe toată lumea cu rochia super sexy

În imaginile respective, Mihaela Rădulescu apare îmbrăcată într-o rochie lungă, de culoare roșie, foarte mulată și cu un umăr căzut, care îi pune foarte bine în valoare silueta, dar și decolteul amețitor.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Fanii au fost mai mult decât încântați de apariția vedetei și au complimentat-o pentru felul în care arată: ”Absolut superbă”, ”Pe tine si un sac de rafie, daca pune cineva, arata galactic…”, ”Superbă”, ”Zâmbesc și te admir”, ”Ești pur și simplu minunată”, ”Nu stiu cum faci dar esti tot mai faină”, ”Wow, wow, wow. Fabuloasă”, ”Jos pălăria cum arăți”, ”Foarte frumoasă”, ”Extraordinară”, ”Unică și inegalabilă”, ”Foarte foarte frumoasă”.

Pavel Bartoș, noul prezentator al emisiunii ”Masked Singer România”

Pavel Bartoș și Smiley prezintă împreună emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV. La același post de televiziune, cei doi au fost colegi și la show-ul ”Vocea României”. Acum, Pavel Bartoș are un nou poiect TV. Acesta va prezenta noul sezon al emisunii ”Masked Singer România”, care anterior a fost moderată de cântărețul Jorge. Mugur Mihăescu a fost câștigătorul primului sezon al show-ului, unde a fost personajul Corbul.

Pavel Bartoș a făcut declarații despre noul său proiect de la Pro TV. “Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a spus Pavel Bartoș.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?