Categorii: Monden Vedete Romania

Mama lui Culiță Sterp a atacat-o dur pe Carmen de la Sălciua. Nu s-a mai putut abține: „Oare cât timp o să stai căsătorită”

Geta Sterp, mama celebrului Culiță Sterp, i-a transmis un mesaj dur lui Carmen de la Sălciua, după ce artista s-a recăsătorit pentru a doua oară. Săptămâna trecută, solista și-a unit destinele cu Marian Corcheș, cel care a divorțat de soția lui. 

Mama Geta a criticat-o dur pe fosta ei noră, Carmen de la Sălciua, care s-a căsătorit pentru a doua oară. Reamintim faptul că artista a fost căsătorită mai bine de un an cu Culiță Sterp, însă relația lor s-a încheiat cu scandal. Mama Geta a fost cea care a încercat să salveze căsnicia celor doi, însă fără reușită.

Mama Geta, foc și pară pe Carmen de la Sălciua

„Chiar am vrut să îi scriu mesaj: oare cât timp o să stai căsătorită dacă ai stat un an și ceva cu Culiță? Am zis că nu scriu, am zis să mă abțin”, a declarat mama Geta pentru Fanatik.

Femeia a explicat că i-a fost greu să accepte despărțirea fiului său de Carmen de la Sălciua, dar cel mai greu i-a fost să o ierte pentru ce a făcut.

„Eu vă spun sincer, m-am supărat. Am iubit-o foarte tare pe Carmen, dar la fel de repede am dat-o la o parte. Eu le-am zis, i-am zis lui Culiță să nu divorțeze, să nu se ajungă la divorț. Bine, te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori! El era naiv, tânăr săracul. Păi, să ajungi să îți iei avocat, ce ai jurat tu acolo, în biserică? Eu i-am zis când a băgat divorț, să nu mergi acolo la divorț”, a mai spus mama Geta.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Carmen de la Sălciua s-a căsătorit cu Marian Corcheș

Fosta soție a lui Culiță Sterp a dezvăluit că și-a dorit să aibă parte de o ceremonie religioasă restrânsă, la care să ia parte doar persoanele dragi ei.

„În urmă cu câteva zile vă spunea că vor veni ceva zile frumoase în viața mea. Ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit”, a anunțat Carmen de la Sălciua, într-un story postat pe Instagram.

Marian Corcheș a divorțat pentru a fi cu Carmen de la Sălciua

Relația lui Carmen de la Sălciua cu Marian Corcheș ar fi început de pe vremea când bărbatul era încă însurat. La începutul acestui an, fosta soție a lui Marian Corcheș dezvăluia că s-a pronunțat divorțul între ei.

Femeia a declarat în repetate rânduri că relația acestuia cu Carmen de la Sălciua ar fi una de fațadă. Femeia mărturisea că fostul ei partener  a vrut să se răzbune pe ea, după ce a aflat că s-a întâlnit cu un bărbat la cafea.

„El și-a asumat vina, greșelile, adică faptul că a trădat și s-a terminat. El a zis că acceptă că a greșit, a fost asumat. A fost de acord cu acțiunea noastră. Nu am cerut 100 de mii de euro. Ultima dată a zis că nu e de acord cu nimic și o să merg în instanță pentru drepturile mele. O să așteptăm decizia, o să mai dureze până vine decizia, dar în teorie suntem gata. Nu mă așteptam să se termine.

El m-a acuzat pe mine de niște chestii, și-a pus martori și așteptam să ducă până la capăt ce a susținut. Nu mă așteptam să dea înapoi. A fost cu ea, nu la proces, am văzut-o afară. Am apucat să-l întreb ceva, prefer să rămână pentru mine. L-am întrebat dacă e fericit. A zis că e fericit. Da, a apărut cineva. E doar începutul”, povestea fosta soție a lui Marian Corcheș când s-a pronunțat divorțul.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”