Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ioana Simion se pregătește de nunta fiului ei. ”Un moment frumos pentru mine, pentru ei și pentru toată lumea”

Ioana Năstase se pregătește de un eveniment important în viața familiei sale. Soția lui Ilie Năstase va fi soacră mare. Fiul său se va căsători, pe data de 1 iulie. Ioana Simion a dat detalii despre ceremonia care urmează să aibă loc. ”Un moment frumos pentru mine, pentru ei și pentru toată lumea”, a spus partenera de viață a lui Ilie Năstase.

Eveniment important în viața Ioanei Simion. partenera de viață a lui Ilie Năstase se pregătește de nunta fiului său.

Ioana Simion a dat detalii despre ceremonie la postul de televiziune Antena Stars.

Ioana Simion se pregătește de nunta fiului ei. Ce artist va întreține atmosfera la petrecere

”Un moment frumos pentru mine, pentru ei și pentru toată lumea! Mă simt foarte bine, nu prea am emoții. Posibil atunci, în ziua respectivă. Da, păi, chiar mai devreme vorbeam despre asta. Practic, două zile! Sunt pregătită și sufletește! Am emoții, ce pot să spun? Dar nu atât de mari! M-am obișnuit cu gândul, le sunt alături cu sufletul, cu tot! M-am găsit cu ei acum două seri. Erau ok. El este în campanie acum. Muncește foarte mult, dar sunt ok. Totul este pregătit. Sunt împreună de la 16 ani. Aproape 10 ani. De micuți…au crescut împreună! Cam așa ceva! Depinde și cum ești crescut, în ce mediu ai trăit și ce ai văzut! La vârsta de 18 ani, i-am redat libertatea lui Teo! Chiar nu am ținut să îl controlez. Știu că se împacă foarte bine, că se iubesc. Au o fetiță superbă, pe care o iubesc enorm!”, a declarat Ioana Simion, notează spynews.ro.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

La petrecere, unul dintre artiștii care va întreține atmosfera la fi Adi Minune: ”Am petrecut un Revelion împreună la munte și acolo cânta Adrian, iar băiatului meu i-a plăcut foarte mult și i-am promis că la nunta lui îl voi aduce. Asta am și făcut! În jur de 300 și ceva de persoane”.

Ioana Simion, mariaj cu năbădăi cu Ilie Năstase

Ioana Simion și Ilie Năstase au făcut nuntă în vara anului 2020. La cununia religioasă care a avut loc la începutul lunii iunie, Ilie Năstase și partenera sa de viață, Ioana Simion, i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și iubita acestuia, Ioana. Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de la Caelia Beach, din Mamaia.

Mariajul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase părea că se apropie de final, după ce bruneta a intentat acțiune de divorț la Judecătoria Hârşova, judeţul Constanţa, în data de 2 martie 2021. Deși au petrecut împreună de Paște, anul trecut, cei doi au continuat acțiunea de divorț, prima înfățișare trebuind să aibă loc în data de 24 iunie, după cum declara Ioana Simion.  Ulterior, bruneta a anunțat că a renunțat la divorț. În prezent, relația dintre Ilie Năstase și soția sa este una foarte bună.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?