Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ioana Simion dă detalii despre nora ei. Fiul său face nuntă azi!

Ioana Simion se pregătește de nunta fiului său, Teo, cu Ceilan, femeia împreună cu care acesta are o fetiță. Partenera de viață a marelui campion la tenis Ilie Năstase a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre nora sa. ”Mireasa e turcoaică din România. A trecut de la religia musulmană la cea ortodoxă!”, a dezvăluit Ioana Simion despre nora sa.

Eveniment important în viața Ioanei Simion. Partenera de viață a lui Ilie Năstase se pregătește de nunta fiului său. Teo, fiul Ioanei Simion, face nunta, în data de 1 iulie 2022, cu Ceilan, cea care i-a dăruit o fetiță. Evenimentul va avea loc la Constanța.

Ioana Simion a dat amănunte despre nunta fiului ei și a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre nora sa.

Ioana Simion dă detalii despre nora ei. ”Tatăl ei este român, iar maică-sa este turcoaică”

”Teo va avea patru formații la nuntă! Va fi și o formație de muzică machidonească, pentru că mireasa e turcoaică, nașa la fel. Adrian Minune este cadou din partea mea pentru Leuțu! Mireasa e turcoaică din România. Tatăl ei este român, iar maică-sa este turcoaică. Ceilan s-a botezat, însă, în biserică la noi. A trecut de la religia musulmană la cea ortodoxă!”, a detaliat Ioana Simion pentru click.ro.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Avem 400 de invitați! Vor fi și câteva familii din partea fostului soț. Vine și el, normal! Avem doar respect unul pentru altul! Leuțu are terasa mare la apartament, vor veni să-l ia de acolo pe ginerică”, a completat aceasta.

Ioana Simion, căsnicie cu cu Ilie Năstase

Ioana Simion și Ilie Năstase au făcut nuntă în vara anului 2020. La cununia religioasă care a avut loc la începutul lunii iunie, Ilie Năstase și partenera sa de viață, Ioana Simion, i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și iubita acestuia, Ioana. Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de la Caelia Beach, din Mamaia.

Mariajul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase părea că se apropie de final, după ce bruneta a intentat acțiune de divorț la Judecătoria Hârşova, judeţul Constanţa, în data de 2 martie 2021. Deși au petrecut împreună de Paște, anul trecut, cei doi au continuat acțiunea de divorț, prima înfățișare trebuind să aibă loc în data de 24 iunie, după cum declara Ioana Simion.  Ulterior, bruneta a anunțat că a renunțat la divorț. În prezent, relația dintre Ilie Năstase și soția sa este una foarte bună.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?