Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Greutățile prin care a trecut Andreea Bălan în cariera sa. ”Eu sunt o femeie care a rezistat într-o industrie a bărbaților”

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, a făcut declarații despre cariera sa în showbiz-ul românesc. Artista a vorbit despre greutățile prin care a trecut de-a lungul anilor. ”Eu sunt o femeie care a rezistat într-o industrie a bărbaților”, a mărturisit Andreea Bălan în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. A cunoscut succesul alături de Andreea Antonescu, în trupa Andre, după care a urmat o carieră solo.În ceea ce privește viața pesonală, Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Cei doi au ajuns la divorț în anul 2020. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața și fostul ei soț i-au avut ca nași de cununie pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu. În prezent, George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. Recent, Andreea Bălan a fost implicată în proiectul ”America Express”, care urmează să fie difuzat la postul de televiziune Antena 1. Andreea Bălan a făcut echipă la competiția respectivă cu nimeni alta decât colega ei din trupa Andre și buna sa prietenă Andreea Antonescu.

În cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, Andeea Bălan a vorbit despre cariera sa și despre greutățile prin care a trecut de-a lungul anilor.

Greutățile prin care a trecut Andreea Bălan în cariera sa. ”Ca să reziști peste două decenii e o performanță”

„Cu toții greșim când suntem tineri și trebuie să fii așezat și calm. Mai ales, în industria noastră e greu. Eu sunt o femeie care a rezistat într-o industrie a bărbaților. Eu nu am manager, ma manageriez singură, sunt propriul meu manager”, a declarat Andreea Bălan, potrivit spynews.ro.


”Dar, evident, am avut diferite colaborări pe partea aceasta. Este o industrie a bărbaților condusă de bărbați și ca să reziști peste două decenii e o performanță”, a mai spus artista.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Andrea Bălan a fost căsătorită și are două fetițe

Vedeta a explicat, pentru revista Viva, cum se descurcă în rolul de mamă singură și cine o ajută în creșterea celor două fetițe ale sale.

”Orice părinte ştie că nu e simplu, dar este extraordinar de frumos. Cu cât fetele cresc, mi se pare mai uşor, deoarece sunt foarte cuminţi şi ascultătoare. A fost greu până anul acesta, deoarece Clara încă se trezea noaptea de două ori să bea lăptic, iar eu am avut timp de trei ani nopţile fragmentate, în timp ce ziua aveam filmări sau concerte. Acum, Clara vorbeşte şi deja e uşor, spune ce simte sau dacă o doare ceva. Totodată, fiind două fetiţe, se joacă împreună şi uneori pot să le iau cu mine atunci când am filmări scurte sau evenimente unde pot socializa şi ele”, a declarat Andeea Bălan.


Artista a mărturisit că mama sa este cel mai mare ajutor pentru ea: ”Mama este stâlpul casei şi ea are grijă de noi trei. Locuieşte cu noi de doi ani şi fără ea, da, viaţa mea ar fi foarte grea. Totodată, ea a fost prezentă din prima zi de viață a Ellei şi locuia lângă noi, iar bonă avem de când avea Ella 3 luni… Da, merg la o grădiniţă care este chiar lângă casa noastră şi le place foarte mult. Fac multe activităţi frumoase şi au evoluat foarte frumos”.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR