Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Gestul făcut de fiul Andreei Mantea. ”A luat toți banii pe care i-a găsit în casă”

Andreea Mantea, în vârstă de 35 de ani, a povestit cu a ajuns băiețelul ei, David, să ia toți banii din casă. vedeta a explicat și ce a făcut fiul ei cu suma respectivă de bani. ”A luat toți banii pe care i-a găsit în casă și s-a dus la o vânzătoare de la magazin și i-a dat ei”, a dezvăluit Andreea Mantea despre năzbâtia lui David.

Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

Vedeta a povestit, pentru kanald.ro, cum a ajuns micuțul să ia toți banii din casă la un moment dat și a explicat ce gest a făcut ulterior acesta.

Gestul făcut de fiul Andreei Mantea. ”A fost vorba de 3.000 de lei”

“A luat toti banii pe care i-a gasit in casa si s-a dus la o vanzatoare de la magazin si i-a dat ei. A zis ca a vazut-o pe acea femeie ca era imbracata mai ponosit. I-a zis sa se duca sa isi cumpere haine ca o vede ca este saraca si ca nu are bani sa isi ia imbracaminte si mancare”, a povestit Andreea Mantea.

Mircea Geoană nici nu și-a depus candidatura, dar caraghiosul grăsuț a intrat în scenă. Penibilul ministru milionar, păzit de bodyguard în restaurant!...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră

”Vanzatoarea, pentru ca il cunostea si ma stia si pe mine, mi-a dat banii inapoi. A fost vorba de 3.000 de lei. Intr-o zi a mai venit la masina cu mamica si o fetita”, a adăugat vedeta.

Andreea Mantea are o nouă emisiune la TV

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor, la diverse posturi. Bruneta a avut un reality show la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. De asemenea, Andreea Mantea a prezentat emisiunea ”O nouă șansă”, care a fost difuzată din 11 septembrie 2021, de la 20:00, la Kanal D. Producția are la bază un format internațional, „Second Chance”, realizat în Turcia.

Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu. Acum, Andreea Mantea va avea o nouă emisiune la TV. Este vorba despre un nou show matrimonial la postul de televiziune Kanal D. Noul show al Andreei Mantea de la Kanal D se numește ”Casa iubirii”. Emisiunea va putea fi urmarită în fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 10:00 şi de la 17:00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică de la 17:00 şi de la 19:00.

FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?