Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Lidia Buble, ipostază provocatoare la început de an. Incendiară în pat!

În prima zi a anului, cântăreața Lidia Buble, în vârstă de 28 de ani, a făcut senzație în mediul online. Vedeta a postat mai multe fotografii în care apare super sexy în pat. De Revelion, artista a purtat o rochie roșie, mulată și fără mâneci, care i-a evidențiat decolteul. De altfel, Lidia Buble a pozat astfel încât să-și pună în valoare atuurile fizice.

Lidia Buble s-a fotografiat provocator de Revelion.

Mândră de atuurile fizice cu care a fost înzestrată de Mama-Natură, cântăreața a pozat așezată pe pat, îmbrăcată într-o rochie de culoare roșie, strânsă pe trup și cu un decolteu impresionant, care i-a pus în valoare bustul.

Lidia Buble, ipostază provocatoare la început de an. A făcut show în online

Fotografiile postate de Lidia Buble au adunat aproape 30.000 de like-uri din partea internauților, dar și comentarii de tot felul.

De la ce s-ar fi infectat Florin Piersic, de fapt. Amputarea piciorului, decizia drastică a medicilor: 'Este gravă starea lui'
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

”Zici că te verși”, ”Ești superbă”, ”Ești singură, că arăți patul”, ”Frumos”, ”Așa superbă”, i-au scris internauții.

Lidia Buble provine dintr-o familie cu 11 copii

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, cu mulți copii – 11. Cântăreața are 4 surori, Dana, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei. În ceea ce privește viața sentimentală, după despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble și-a găsit din nou fericirea în brațele altui bărbat. Este vorba despre un actor de origine cubaneză, Harlys Becerra. Însă povestea de dragoste dintre cei doi s-a destrămat. De curând, Lidia Buble a fost surpinsă alături de un alt bărbat, Horațiu Nicolae.

Prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, Lidia Buble a vorbit despre posibilitatea de a deveni mămică, mărturisind că își dorește o familie cu mulți copii. “Îmi doresc mulți copii. Eu știu cum este să crești într-o familie numeroasă și nu se compară cu absolut nimic. Nu ai cum să explici în cuvinte și nu ai cum să știi decât dacă te naști într-o astfel de familie. Îmi doresc să am cel puțin șase copii…Cel puțin…patru băieței și două fete. Și mă văd o mamă mai nebună. Pe lângă relația mamă-fiu, mamă-fiică, o să fim și cei mai buni prieteni”, a spus vedeta.

FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?