Categorii: Monden Vedete Romania

Elena Ionescu spune tot despre viața sa sentimentală. Are sau nu un iubit?

Cântăreața Elena Ionescu a făcut dezvăluiri legate de viața sa sentimentală. Vedeta a explicat că deocamdată nu este implicată în nicio relație amoroasă.

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul. Cântăreață a dezvăluit, la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars, că deocamdată nu există niciun bărbat în viața sa.

”Sunt singură, e foarte bine singură uneori. E bine să mai faci și o pauză (…) . Sunt deschisă, pentru că dacă nu-ți găsești un om compatibil, asta nu înseamnă că viața ta s-a oprit. Un om care să fie pe sufletul tău, să te înțeleagă, să te completezi”, a declarat Elena Ionescu la emisiunea ”Star Matinal”, citată de spynews.ro.

Ce spunea Elena Ionescu despre separarea de soț

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, cântăreața Elena Ionescu a explicat ce eforturi a făcut ca relația sa cu fostul soț, Dragoș Stanciu, să funcționeze. De asemenea, artista  a mărturisit și în ce relații a rămas cu fostul partener de viață.

”Femeile fac multe concesii atunci când vor ca copiii lor să crească cu ambii părinţi.Eu am luptat, tot ce a ţinut de mine am făcut, dar de cealaltă parte nu s-a întâmplat acest lucru. Tot ce a ţinut de mine şi de dorinţa mea de a rămâne împreună, ca o familie, am făcut”, a spus Elena Ionescu.

De ce a fost eliminată Ștefania Ștefan. Acuzații dure la adresa Pro TV după ultimul episod Survivor All Stars
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde

”Amiabile. Sper să nu ne deranjăm niciodată vieţile. În afară de grija pe care i-o purtăm fiului nostru, între noi nu mai există nimic şi nu va mai exista niciodată. Îi doresc să fie sănătos, pentru că este tatăl copilului meu”, a încheiat cântăreața.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România” și se pregătește de un nou show tv

Elena Ionescu a câștigat competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de Kanal D. Aceasta a ieșit învingătoare în urma voturilor primite de la telespectatori. În finală, Elena Ionescu s-a întrecut cu trei concurenți din echipa Războinicilor: Lola, Emanul și Iancu Sterp.

Acum, vedeta se pregătește pentru un nou show de televiziune, la Antena 1. Este vorba despre un show cu mămici vedete – ”Mămici cu lipici”.

FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?