Categorii: Monden Vedete Romania

Decizia luată de Sânziana Buruiană în legătură cu botezul fiicei sale mai mici. Când va avea loc evenimentul

Sânziana Buruiană a decis când o va boteza pe fiica sa cea mică. Antonia a venit pe lume în toamna anului trecut.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia.  Despre botezul mezinei sale a făcut declarații Sânziana Buriană într-un interviu pentru click.ro.

”Îi facem botez la 6 luni! Îl vom face undeva după Paște, când se va da drumul la restaurante. Și asta pentru că vreau să fie un botez special, cu o temă de basm“, a spus blonda.

Cristi Tănase a scăpat de sub control! Acum s-a aflat ce i-a făcut soției și copilului său. Scene de groază
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit o avere în locuințele lor

Sânziana Buruiană, despre fiica sa cea mică: ”Antonia e leită tatăl ei”

Sânziana Buruiană a spus că mezina familiei seamănă leit cu soțul ei, Nicolae Zuluf. de asemenea, vedeta a vorbit și despre fiica lor cea mare, Izabela, de care este foarte mândră.

„Sunt foarte mândră de ea (n.r. de fiica sa cea mare, Izabela). Nu are nici o emoție pe scenă. Îi place la nebunie. E ca o păpușă de frumoasă. Cred că va face o carieră de succes în modeling atunci când va crește. Eu o încurajez cât de mult pot. Mergem împreună la toate concursurile. E innebunită după rochițe, accesorii, ne facem unghiile împreună, ne punem meșe. E o domnișorică în toată regula. Sper ca și Antonia să fie la fel de talentată. Antonia e leită tatăl ei, are ochii lui. Iza a moștenit ochii și trăsăturile bunicii ei”, a mai declarat Sânziana Buruiană pentru sursa citată.

Sânziana Buruiană a dat detalii și despre afaceea pe care o are în prezent. „Am lansat împreună cu o prietenă o afacere cu bijuterii pentru copii, o colecție de accesorii pentru păr, coronițe pentru fetițe și mămici, Iza by Sânziana Buruiană. Le facem la cererea clientului, fie din plastic fie din Swarovski, depinde de bugetul clientului”, a spus aceasta.

FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?