Categorii: Monden Vedete Romania

De ce cântă Theo Rose manele. Ce a declarat artista

Cântăreața Theo Rose a comentat pe marginea faptului că interpretează manele.

Theo Rose a vorbit, la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, despre manele. Despre faptul că este în treding atunci când interpretează astfel de piese, artista a spus: “Dintr-o joacă! Păi, piesele pentru care muncesc mult și la care încerc să scriu chestii mai profunde și din ceea ce trăiesc eu, alea nu fac așa. Când fac o manea la care m-am străduit 5 minute, e pe locul unu în trending. E un pic frustrant așa”.

“Da. Asta e ce ascultă oamenii acum în mod special. Ei acum, ba da. Normal că-mi place. Aș fi ipocrită acum să zic că nu-mi place să cânt. Că doar de aia le-am cântat, doar nu de nebună. Doar că nu asta mi-am dorit să fac dintotdeauna. Adică eu nu-mi doresc să fiu o cântăreață de manele sub nicio formă. Scopurile mele sunt altele. (…) E și de plăcere că nu pot să zic că mă forțează cineva să o fac sau o fac pentru bani. (…) Nu simt că mă compromit cu nimic”, a mai spus cântăreața. “La manele îmi e mai ușor să scriu linii pentru că nu depun niciun efort. Nu mă zbat”, a completat ea.

Theo Rose și-ar dori să participe la Eurovision

Theo Rose a mărturisit de curând că își dorește să reprezinte România la concursul Eurovision.

Artista a afirmat că ar vrea să nu fie judecată pentru că a cântat și manele.

S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de înger din Călărași. Ce a scos la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Da, vreau să reprezint România la Eurovision. Sper să nu mă judece că am cântat și manele. Nu are nici o legătură, vocea tot aia e, o ai sau nu. Ba chiar la manele pot să spun că e totul mult mai adevărat, mai real, acolo trebuie să cânți live, să faci dedicații, nu e așa ușor. Dar știu că cei din TVR sunt mai conservatori”, a spus ea.

Theo Rose se iubește cu nepotul lui Nea Mărin

Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex, formează un cuplu de mai bine de patru ani. Artista a dat detalii despre relația sa cu Alex la podcastul realizat de Cătălin Măruță.

Cântăreața a povestit cum a început povestea ei de dragoste cu nepotul lui Nea Mărin.

“Când l-am întâlnit era la o petrecere, unde eu trebuia să cânt. A venit cineva la mine și mi-a zis că nepotul lui Nea Mărin vrea să mă cunoască. Era frumușel, cu ochii albaștri. Dar mi-au zis: ”vezi că e cu nevastă-sa!” El avea o prietenă atunci, era relația destul de serioasă. După câteva luni însă s-au despărțit. El m-a contactat pe Instagram și i-am zis să termine cu fata aia și după mai vorbim. Apoi a venit să-mi spună, peste trei luni, că e liber. L-am ținut în fața blocului ca să mă răzbun”, a afirmat Theo Rose.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important