Categorii: Monden Vedete Romania

Cum se distrează Oana Roman în vacanță. ”Vă pup de la umbra palmierilor”

Oana Roman se află în vacanță. Este prima vacanță pe care o petrece doar alături de fiica sa.

Oana Roman a decis să plece în vacanță și a ales Egiptul ca destinație.  ”Sunt în vacanță. O săptămână vreau sa ma relaxez împreună cu Isa, și sa uit de toate. Va pup de la umbra palmierilor!”, le-a transmis Oana Roman fanilort săi din mediul online în urmă cu câteva zile.

Este prima vacanță pe care Oana Roman o petrece doar cu fiica sa. Cele două se simt perfect împreună și se distrează pe cinte, după cum se poate vedea și din fotografiile pe care vedeta le-a postat pe contul său de socializare. ”E tare frumos în vacanță. Prima mea vacanță doar cu Isa. E deja mare și ne distram împreună”, a spus Oana Roman.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Oana Roman și Marius Elisei s-au separat la sfârșitul anului trecut

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit.

Potrivit playtech.ro, Oana Roman ar fi fost părăsită de Marius Elisei pentru o altă femeie pe care acesta a cunoscut-o în mediul online.

„El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media și au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au declarat, recent, apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru playtech.ro.

FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important