Categorii: Monden Știri Vedete Romania

CRBL, despre ”Survivor România”. ”E închisoare”

CRBL, pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, a vorbit despre emisiunea ”Survivor România”, la care a fost concurent. Artistul, în vârstă de 44 de ani, a mărturisit că nu ar mai partiicipa la o astfel de competiție și a mărturisit de ce. ”La Survivor e închisoare, e mai greu ca la Asia Express!”, a spus acesta.

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, este un cântăreț, coregraf, dansator, actor, producător muzical și regizor român. Artistul, în vârstă de 43 de ani, a devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu, cu care a lansat opt albume. CRBL este cunoscut și din postura de câștigător la ”Asia Express”, sezonul 2, unde a făcut echipă cu Oase. De asemenea, CRBL a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În ultima perioadă de timp, CRBL s-a confuntat cu probleme de sănătate la competiția respectivă. În ediția din data de 18 aprilie 2022 a emisiunii, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că CRBL părăsește concursul din Republica Dominicană.

În plan personal, CRBL este căsătorit cu Elena, împreună cu care are o fetiță, Alessia. În urmă cu ceva timp, CRBL a luat decizia de a se muta cu soția sa și fiica lor în Spania. De curând, CRBL a anunțat, la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, că a decis, împreună cu familia sa, să revină în România. Aici, CRBL și familia sa locuiesc cu chirie.

CRBL, despre ”Survivor România”. ”Nu aș mai merge că nu-mi place dacă știu jocul”

Despre participarea sa la ”Survivor România” a comentat CRBL într-un interviu pentru click.ro, mărturisind că nu ar ma merge la un astfel de reality show.

Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„La Survivor e închisoare, e mai greu ca la Asia Express! Nu aș mai merge! Închipuiți-vă că nu am fumat 14 săptămâni fără să intru în sevraj! Nu aș mai merge că nu-mi place dacă știu jocul. Eu deja am demonstrat ce am avut de demonstrat”, a declarat CRBL.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR