Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Confesiune neașteptată a Alexandrei Stan. ”Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel”

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, a făcut confesiuni dureroase în cadrul podcastului  realizat de omul de radio și televiziune Mihai Morar. Artista a mărturisit că a avut două tentative de suicid. ”Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel”, a dezvăluit Alexandra Stan.

Alexandra Stan a trecut peste o perioadă extrem de dificlă în viața sa, pe vremea când a fost agresată fizic de către fostul ei impresar, Marcel Prodan. În iunie 2013, Alexandra Stan a fost spitalizată și concertele au fost amânate. Alexandra Stan l-a acuzat pe Marcel Prodan că a bătut-o. Artista a fost internată la spitalul din Medgidia pentru îngrijiri medicale.

Alexandra Stan a dezvăluit la podcastul ”Fain & Simplu”, realizat de Mihai Morar, că a avut două tentative de sinucidere în perioada în care foma un cuplu cu Marcel.

Confesiune neașteptată a Alexandrei Stan. ”Eram în Elveția, printre munți, la un concert, și luasem pastile”

„Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri din lumină, de la Dumnezeu, bune”, a povestit Alexandra Stan, citată de wowbiz.ro.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

”Eram în Elveția, printre munți, la un concert, și luasem pastile. A venit taică-miu să-mi zică să beau multă apă să vomit. El era tour managerul meu atunci și avea cartela de la cameră. La eveniment era și președintele Elveției de la acea vreme, era o petrecere privată la o stațiune de schi”, a adăugat artista.

Alexandra Stan a trecut printr-un divorț

Cântăreața Alexandra Stan a decis în 2021 să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care se numește Emanuel Necatu. După nunta din luna aprilie a anului trecut au apărut probleme în mariajul Alexandrei Stan cu Emanuel Necatu, astfel că cei doi au ajuns la despărțire.

Vedeta a făcut declarații despre separarea de Emanuel Necatu într-un interviu pentru revista Viva. Artista a spus cum a fost pentru ea experiența divorțului. ”Încă o filă din povestea mea, din trecutul meu. Am învățat că trebuie să fiu mai pragmatică și mai analitică, să îmi ascult și partea stângă a creierului, să nu mă las condusă doar de partea emoțională și artistică”, a declarat aceasta.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?