Categorii: Monden Vedete Romania

Cea mai dificilă scenă pe care a filmat-o Bebe Cotimanis. ”La un moment dat mi-a amorțit obrazul”

Binecunoscutul actor Bebe Cotimanis a vorbit despre una dintre cele mai dificile scene pe care a fiolmat-o. Este vorba despre o scenă pe care a filmat-o alături de actrița Elvira Deatcu în serialul ”Vlad”.

Bebe Cotimanis joacă rolul lui Cezar Cristoloveanu în serialul ”Vlad”. Actorul a mărturisit că a fost dificil să încaseze palme de la Elvira Deatcu și de la Andra Sârbei, fiica lui din serial.

„Am luat palme de la Elvira Deatcu și de la fiică-mea din film. N-ar fi fost nimic să iei 2-3 palme, dar la un moment dat n-am mai putut să le număr. Și trebuiau să fie date. Dar la film nu se filmează doar dintr-un singur unghi. Ai plan, contraplan. La un moment dat mi-a amorțit obrazul. ”Te doare, Bebe?” m-a întrebat Elvira. De acum încolo nu. Am amorțit”, a povestit Bebe Cotimanis, potrivit revistei Viva.

Care a fost primul loc de muncă a lui Bebe Cotimanis

Primul loc de muncă al actorului Bebe Cotimanis a fost pe un șantier. se întâmpla în anul 1977, după cutremurul devastator care s-a produs în țara noastră.

Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Primul job a fost de lucrător pe şantier, în 1977, imediat după cutremur. Eram controlor tehnic de calitate pentru injectările în grinzi cu răşini epoxidice. Dar nu a fost greu. Consider că aşa a fost să fie”, a mărturisit Bebe Cotimanis într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Când începe serialul ”Vlad”

Veste bună pentru fanii serialului ”Vlad”. Serialul revine la pro TV cu noi episoade din cel de-al treilea sezon.

Al treilea sezon al serialului „Vlad”, care a debutat la Pro TV pe 24 februarie și ale cărui filmări au fost suspendate pe 18 martie și reluate la începutul lunii iulie s-au finalizat.

Sezonul 3 al serialului ”Vlad” va continua la Pro TV din data de 14 septembrie și va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 20.30.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR