Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce spune Pepe despre viața de tătic cu trei copii. ”Este un sentiment minunat să fii părinte”

Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu, are trei copii din două relații diferite, două fete, Maria și Rosa, din mariajul pe care l-a avut cu Raluca Pastramă, și un băiețel din povestea de dragoste pe care o trăiește cu Yasmine Ody.  Artistul, în vârstă de 42 de ani, a explicat cum este viața lui de tătic de trei copii. ”Este un sentiment minunat să fii părinte”, a spus el.

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului 2020, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a anului trecut, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.

Luna trecută, Pepe a devenit tătic  pentru a treia oară.  Iubita lui Pepe, Yasmine Ody, a născut în data de 7 iunie 2022. Aceasta a adus pe lume un băiețel. Despre viața sa de tătic cu trei copii a făcut Pepe declarații în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru tvmania.ro.

Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii 2024
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ce spune Pepe despre viața de tătic cu trei copii. ”Sunt mândru de familia mea”

”Este un sentiment minunat să fii părinte și este foarte frumos să fii tătic. Mă bucur tare mult că Dumnezeu m-a binecuvântat cu un băiețel și că acum am 3 copii frumoși și sănătoși”, a declarat Pepe.


”Sunt mândru de familia mea și de cariera pe care o am. Faptul că după 23 de ani, de când am debutat ca artist în trupa Latino Express și am reușit să mă mențin pe piață și să evoluez, de la an la an, mă face foarte fericit. Sunt mândru de mine ca tată, ca artist și mă bucură faptul că părinții mei sunt, la rândul lor, mândri de mine”, a completat artistul.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR