Categorii: Monden Vedete Romania

Ce spune Daniela Gyorfi despre gelozie. Ce a comentat despre relația cu George Tal

Cântăreața Daniela Gyorfi a dat detalii din relația sa cu George Tal. Aceasta a vorbit despre gelozia în cuplu.

Daniela Gyorfi are o relație de peste 15 ani cu George Tal. În cadrul unui interviu pentru revista Viva, artista a vorbit despre gelozie. ”În primul rând, nu-mi place să-i verific telefonul, să îl spionez! Din partea mea are libertate și înțelegere, dar recunosc că sunt un pic geloasă. Nu-mi place să fac pe detectivul, consider că într-o relație încrederea este totul”, a explicat Daniela Gyorfi.

Artista a recunoscut că în urmă cu zece ani au existat probleme în relația de cuplu, după ce George Tal a apărut în niște imagini alături de alte domnișoare, dar a trecut peste: ”Trecutul este trecut! Atunci a fost o perioadă mai delicată între noi, dar cred că George a învățat și a ales pe ce drum vrea să meargă”. ”Consider că nu trebuie să stai într-o relație pentru copil sau altceva! Dacă o relație nu funcționează, fiecare trebuie să meargă pe drumul lui. Așa mi se pare corect”, a completat artista.

Daniela Gyorfi a devenit mamă la 42 de ani

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria.

Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

”Toate sarcinile mele se opreau pe la trei luni și jumătate. Foarte nasol… Am rămas a treia oară gravidă. Eu până la a treia sarcină, când am pierdut-o, eu nu… Am rămas a treia oară însărcinată și după trei luni, am mers la doctor și doctora care mi-a făcut ecografie mi-a spus că fătul este oprit din evoluție… N-am apucat să ajung acasă, la a treia sarcină am crezut că mor. Am avut o hemoragie puternică. S-a terminat episodul ăsta și am avut o depresie”, mărturisea artista la TV.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat