Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce relație este, în realitate, între Irina Fodor și Gina Pistol. ”Nu e ca şi cum cineva i-a suflat scaunul altcuiva”

Irina Fodor a dezvăluit care este, de fapt, relația dintre ea și vedeta de televiziune Gina Pistol. Irina Fodor a fost cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la două dintre cele mai apreciate show-uri de la postul de televiziune Antena 1 – ”Chefi la cuțite” și ”Asia Express”. ”Nu e ca şi cum cineva i-a suflat scaunul altcuiva”, a declarat Irina Fodor.

Anul trecut, Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol.  Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, în cel mai recent sezon, după ce blonda a rămas însărcinată.

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021. Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți.

Ce relație este, în realitate, între Irina Fodor și Gina Pistol. ”Dar îmi pare rău că oamenii nu ştiu asta: noi chiar avem o relaţie bună de foarte mult timp”

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro, Irna Fodor a fost întrebată despre cineva va prezenta noul sezon al emisiunii ”Asia Express”. ”Păstrăm misterul. E un secret pe care îl ştim doar eu şi Gina. E în firea lucrurilor cumva ca oamenii să facă comparaţii. Dar un lucru care nu se vede şi oamenii nu au de unde să ştie: eu şi Gina ne cunoaştem de foarte mult timp şi mereu am avut o chimie. Ne-am tot văzut de-a lungul timpului, în vreo 14 ani… Şi, invariabil, cumva noi două eram la poveşti una cu alta”, a declarat Irina Fodor.

Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste 700.000 de lire sterline. VIDEO
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Întrebată cum se înțelege cu Gina Pistol și dacă au existat tensiuni între ele, Irina Fodor a spus: ”Niciodată, că nu e ca şi cum cineva i-a suflat scaunul altcuiva. A fost o situaţie în care ea avea o altă prioritate şi era nevoie să fie acasă lângă cea mică. Şi atunci, că eram eu sau altcineva, cineva trebuia să ducă proiectul mai departe. S-a întâmplat să fiu eu. Dar îmi pare rău că oamenii nu ştiu asta: noi chiar avem o relaţie bună de foarte mult timp. Şi orice s-ar spune în presă şi social media n-are nicio legătură cu relaţia noastră reală, de fapt”.

FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?