Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce nu ar ierta Xonia într-o relație de cuplu. ”Nu văd de ce aș ierta un astfel de comportament indiferent de situație”

Cântăreața Xonia, pe numele său real Loredana Sachelaru, a dezvăluit ce nu ar ierta într-o relație de cuplu. ”Nu văd de ce aș ierta un astfel de comportament indiferent de situație”, a declarat artista, în vârstă de 33 de ani. De asemenea, vedeta a explicat și dacă ar relua o relație cu unul dintre foștii săi iubiți.

Xonia este o cunoscută artistă de pe scena muzicală din România. A fost implicată în numeroase proiecte de televiziune, cel mai recent dintre acestea fiind ”Survivor România”. Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. Marea finală ”Survivor România” 2022 a avut loc în data de 31 mai 2022. În urma confruntărilor individuale, Alex Delea a fost desemnat ca fiind finalist. La votul publicului au ajuns Elena Chiriac și Ionuț Popa. În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Ionuț Popa. Elena Chiriac a ajuns în finală alături de Alex Delea, care a fost desemnat câștigătorul ”Survivorr România ” 2022. Acesta a încasat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

În plan sentimental, Xonia a avut o relație cu Michael, cel care i-a fost iubit până de curând. La Antena Stars, Xonia a vorbit despre viața sa sentimentală și a explicat ce anume nu ar ierta într-o relație de cuplu. De asemenea, artista a mărturisit și dacă aar relua o relație cu un fost iubit.

Ce nu ar ierta Xonia într-o relație de cuplu. ”Orice agresiune abuzivă”

”O greșeală pe care nu aș putea să iert și, în general, nu văd de ce aș ierta un astfel de comportament indiferent de situație, orice agresiune abuzivă”, a declarat Xonia, notează spynews.ro.

”Sunt foarte bine și pe plan sentimental. Sunt foarte bine cu mine în primul rând, și în momentul de față, prioritatea mea este partea profesională, cariera mea. Dacă va veni cineva în viața mea care să îmi aducă o valoare mai mare, o bucurie mai mare, o fericire mai mare decât ceea ce am eu deja, doar atunci sunt dispusă să-mi fac timp”, a adăugat ea.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Despre o eventuală împăcare cu un fost iubit, Xonia a spus: ”Dacă ar fi o persoană veche depinde foarte mult care a fost povestea noastră și de ce ne-am despărțit. Nu zic nu. Eu nu cred în vorba românească ce spune că ciorba reîncălzită nu e bună, nu cred. Cred că fiecare persoană are șansa să evolueze, să se schimbe, să se maturizeze. Nu văd de ce nu aș da a doua șansă, că și eu la rândul meu evoluez, mă maturizez și aș vrea totuși să am și eu șansa asta, dacă ar fi cazul. Probabil aș fi deschisă…”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR