Categorii: Monden Vedete Romania

Ce a făcut Sylvia după ce s-a întors de la Ibiza. ”Totul a costat aproximativ 4.000 de euro”

Sylvia Sîrbu, în vârstă de 38 de ani, a stat anul acesta, pentru o perioadă de câteva luni, la Ibiza. După jumătate de an petrecută departe de țară, Sylvia a revenit în Româna, unde a decis să-și renoveze apartamentul. ”Totul a costat aproximativ 4.000 de euro”, a dezvăluit vedeta, care a mărturisit că și-a renovat singură mobilierul.

Cântărețul Andrei Ștefănescu a fost căsătorit de două ori, însă mariajele sale au ajuns la final. În toamna anului trecut, acesta s-a separat de cea de-a doua sa parteneră de viață, Antonia. Andrei Ștefănescu a mai fost căsătorit cu cântăreața Sylvia. Sylvia a avut o carieră în muzică, însă de ceva vreme acesta a lăsat deoparte planul muzical și a decis să își dedice timpul pasiunii sale pentru yoga.

Sylvia ține cursuri de yoga, iar anul acesta, o perioadă, s-a mutat la Ibiza.  După jumătate de an petrecută departe de țară, Sylvia a revenit în România, unde a decis să-și renoveze apartamentul. Sylvia a declarat, pentru click.ro, că a renovat sin gură mobilierul de casă și a explicat și câți bani a cheltut pentru restul amenajărilor.

Ce a făcut  Sylvia după ce s-a întors de la Ibiza. ”A fost prima dată când fac chestia asta, nu au ieșit mega perfect, dar au ieșit foarte drăguț”

“Cum am venit acasă din Ibiza m-am apucat de treabă, a fost foarte greu. Am renovat apartamentul, am vopsit singură comoda și noptierele din dormitor. Sunt italienești, din lemn masiv, le aveam de 11 ani, îmi sunt foarte dragi, le-am șmirgheluit și le-am vopsit singurică. A fost prima dată când fac chestia asta, nu au ieșit mega perfect, dar au ieșit foarte drăguț”, a explicat aceasta.

“Totul a costat aproximativ 4.000 de euro, nu am făcut modificări majore, în afară de tapet, care a fost mai scump. Nu am făcut rabat, am tapet și în bucătărie. Era necesar să schimb vibe-ul căsuței, simțeam nevoia, mai ales că lucrez de acasă, având proiectele mele pe online, sunt și pasionată de design interior, am o grămadă de statuete și decorațiuni, dar nu am reușit să le pun pe toate în casă, le am strânse într-o cutie, poate când o să îmi cumpăr o casă mai mare, le aranjez atunci pe toate. Nu știu dacă mai plec vara viitoare la Ibiza, viața este imprevizibilă”, a adăugat Sylvia.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

 

 

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?