Categorii: Monden Vedete Romania

Când naște Olimpia Melinte. Ce spune despre numele viitorului bebeluș

Actrița Olimpia Melinte mai are foarte puțin până va aduce pe lume cel de-al doilea copil.

Olimpia Melinte urmează să devină mămică pentru a doua oară. Actrița din serialul ”Vlad” este mama unui băiețel, Sasha, care are șase ani. Vedeta a dezvăluit că mai are puțin și naște. Va aduce pe lume o fetiță. Actrița formează un cuplu cu Luca Constantin de mai bine de zece ani. Olimpia Melinte a anunțat că mai are două săptămâni până își va strânge în brațe bebelușul.

„Mai am două săptămâni”, a declarat Olimpia Melinte într-o intervenție în direct în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV.


Olimpia Melinte: ”Atâta ne-am chinuit cu numele ăsta zici că e cea mai grea alegere din viața mea de până acum”

Olimpia Melinte a mărturisit că nu este încă decisă în ceea ce privește numele pe care îl va purta fetița sa. „Încă nu știm! Am zis așa că o să o iau în brațe și o să știu, pentru că atâta ne-am chinuit cu numele ăsta zici că e cea mai grea alegere din viața mea de până acum! Așa că o să o iau în brațe și o să știu în secunda aia cine e și cum o cheamă. Lui Sasha îi place Eva și Rebeca, merge, cine știe!”, a explicat vedeta, citată de tvmania.ro.

Karina Pavăl & iubi, apariție spectaculoasă în Floreasca. Moștenitoarea imperiului Dedeman este, cu adevărat, adorabilă. Părinții ei au o avere de 3...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Olimpia Melinte a dezvăluit că s-a pregătit pentru momentul în care va merge la maternitate: „Pofte nu mai am, mănânc din ce în ce mai puțin, pentru că nu mai am loc. Mănânc des și puțin… Mi-am pregătit geanta pentru maternitate am tot ce-mi trebuie în ea, inclusiv o mașinuță pe care Sasha a pregătit-o pentru soră-sa. Am apreciat gestul lui, pentru că e mașina lui preferată!”.

Actrița a mai spus că fiul ei arde de nerăbdare să-și cunoască surioara: „Sasha de fiecare dată când vine de la școală mă întreabă s-a născut? S-a născut? Lui i se pare așa că pleacă la școală și când se va întoarce va fi un bebeluș în casă. Îi tot explic că o să dureze, că mami o să lipsească de acasă 2-3 zile, dar tot timpul aceeași discuție o avem”.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”