Categorii: Monden Vedete Romania

Cadoul inedit pe care Theo Rose l-a primit de la Cătălin Botezatu pentru tatăl ei. Artista a dezvăluit

Cântăreața Theo Rose a dezvăluit ce cadou i-a dat designerul Cătălin Botezatu pentru tatăl ei.

Theo Rose a povestit că s-a întâlnit într-un club cu creatorul de modă Cătălin Botezatu, care i-a dat un cadou neașteptat. Acesta i-a dat o pereche de chiloți, creați de el, pentru tatăl ei.

„Am avut un concert într-unul din cluburile din București și unul dintre oamenii prezenți acolo a fost Cătălin Botezatu. M-am dus la final să-l salut, ne-am îmbrățișat și ne-am pupat. La un moment dat, tata a zis ceva despre lenjeria intimă pe care o creează domnul Cătălin Botezatu. A zis ceva cam așa și așa. Ce crezi? A venit cu o pereche de chiloți marca Cătălin Botezatu special pentru tata”, a povestit Theo Rose, potrivit spynews.ro.

Theo Rose și-ar dori să participe la Eurovision

Theo Rose a mărturisit de curând că își dorește să reprezinte România la concursul Eurovision.

Artista a afirmat că ar vrea să nu fie judecată pentru că a cântat și manele.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

„Da, vreau să reprezint România la Eurovision. Sper să nu mă judece că am cântat și manele. Nu are nici o legătură, vocea tot aia e, o ai sau nu. Ba chiar la manele pot să spun că e totul mult mai adevărat, mai real, acolo trebuie să cânți live, să faci dedicații, nu e așa ușor. Dar știu că cei din TVR sunt mai conservatori”, a spus ea.

Theo Rose se iubește cu nepotul lui Nea Mărin

Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex, formează un cuplu de mai bine de patru ani. Artista a dat detalii despre relația sa cu Alex la podcastul realizat de Cătălin Măruță.

Cântăreața a povestit cum a început povestea ei de dragoste cu nepotul lui Nea Mărin.

“Când l-am întâlnit era la o petrecere, unde eu trebuia să cânt. A venit cineva la mine și mi-a zis că nepotul lui Nea Mărin vrea să mă cunoască. Era frumușel, cu ochii albaștri. Dar mi-au zis: ”vezi că e cu nevastă-sa!” El avea o prietenă atunci, era relația destul de serioasă. După câteva luni însă s-au despărțit. El m-a contactat pe Instagram și i-am zis să termine cu fata aia și după mai vorbim. Apoi a venit să-mi spună, peste trei luni, că e liber. L-am ținut în fața blocului ca să mă răzbun”, a afirmat Theo Rose.

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important