Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că poartă peruci. Care este motivul pentru care a recurs la această soluție

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 40 de ani, a recunoscut că poartă peruci. Vedeta a explicat, în mediul online, care a fost motivul pentru care a recurs la această soluție. ”Mi-au făcut foarte bine în timp, un an de zile”, le-a măturisit Bianca Drăgușanu celor care îi umăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu. În urmă cu ani, Bianca Drăgușanu a trăit o poveste de dragoste cu Cătălin Botezatu, cel care a făcut-o cunoscută.

Bianca Drăgușanu este recunoscută pentru faptul că este foarte atentă în ceea ce privește imaginea sa și modul în care se prezintă în public. În mediul online, aceasta a dezvăluit un tuc la care a recurs în ultima perioadă de timp. Vedeta a purtat peruci pentru a-și ajuta părul să se regenereze.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că poartă peruci. ”Am purtat peruci și am ajutat părul să crească fără ca să trebuiască să-l vopsesc sau să-l coafez foarte des”

”Apropo de lucrurile care mi-au făcut foarte bine în timp, un an de zile. Unul dintre ele este faptul că am purtat peruci și am ajutat părul să crească fără ca să trebuiască să-l vopsesc sau să-l coafez foarte des”, a explicat Bianca Drăgușanu pe contul său de pe o rețea de socializare, potrivit revistei Unica.

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

”Faptul că ultimii 3 ani din viața mea n-am mai vopsit părul absolut deloc și l-am coafat foarte rar, m-au ajutat să am un păr superb. În momentul ăsta port o tresă care se agață, se pune foarte ușor cu ajutorul unui cleștișor, deloc incomodă. Arată foarte frumos”, a mai spus vedeta.

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”