Categorii: Monden Vedete Romania

VIDEO / Alex Velea, despre cum a cerut-o în căsătorie pe Antonia. ”De trei ori am vrut s-o cer, dar de fiecare dată am ratat momentul”

Cântărețul Alex Velea a povestit cum a decurs momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Antonia, cea cu care formează un cuplu de foarte mulți ani și împreunăc cu care are doi băieți, Akim și Dominic. ”De trei ori am vrut s-o cer, dar de fiecare dată am ratat momentul”, a mărturisit Alex Velea la un post de televiziune.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață. La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat.

În urmă cu câteva zile, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul. despre emoționantul eveniment a dat detalii Alex velea la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Alex Velea, despre cum a cerut-o în căsătorie pe Antonia. ”Nu se aștepta, a crezut că e o glumă”

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Alex Velea i-a pregătit o surpriză Antoniei în ziua în care a cerut-o în căsătorie. Aratista a crezut că ea și partenerul ei filmau pentru un podcast, însă Alex velea s-a așezat în genunchi și a cerut-o de soție.  “De trei ori am vrut s-o cer, dar de fiecare dată am ratat momentul. Am vrut s-o fac atunci când am inaugurat casa. Am vrut s-o cer înainte să plec la Asia Expres. Când m-am întors a început pandemia. În pandemie eram tot timpul cu ea, ea e foarte atentă la tot și nu am reușit să-i fac surpriză. De data aceasta am reușit s-o surprind. M-am emoționat și n-am putut să-i zic mai multe cuvinte. Ea a crezut că facem doar un podcast. Nu se aștepta, a crezut că e o glumă. S-a emoționat și ea, am lăcrimat, amândoi, am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică. Zanni a fost de față! Nici el nu a știut! Nu am vrut să zic nimănui!”, a povestit Alex Velea, citat de click.ro.

Despre nuntă, Alex Velea a spus: “Nunta mi-ar plăcea să fie intimă, sa vedem când va fi, să se termine pandemia asta. Am vrea să fie cu porumbei, cu flori, ceva special. Noi nu suntem nici vaccinați”.

FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”