Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Adela Popescu, noi detalii după ce s-a infectat cu COVID-19. ”Am deja o stare de paranoia”

Adela Popescu, în vârstă de 34 de ani,  a fost infectată cu noul coronavirus. Aceasta se află în carantină. Prezentatoarea de televiziune a dat detalii despre cum se simte. ”Am deja o stare de paranoia”, a spus vedeta. Adela Popescu a fost nevoită să amâne botezul fiului ei cel mic după ce a fost depistată pozitiv cu COVID-19.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei.

Adela Popescu și Radu Vâlcan se pregăteau de botezul celui de-al treilea băiețel al lor, însă evenimentul a fost anulat după ce Adela Popescu s-a infectat cu COVID-19 săptmâna trecută.  În data de 10 septembrie, vedeta programase să-l creștineze pe cel de-al treilea băiețel al ei, Adrian.  Adela Popescu s-a autoizolat acasă alături de Radu Vâlcan și cel mai mic dintre copii. Ceilalți doi băieți se află la bunici.

 

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Adela Popescu, noi detalii după ce s-a infectat cu COVID-19. ”Mi-e frică să nu se îmbolnăvească alți membri ai familiei”

Adela Popescu a oferit detalii despre starea sa la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV. Aceasta a spus că este obligată să poarte mască în casă pentru a nu-l infecta pe fiul ei cel mic. Vedeta păstrează în permanență legătura cu medicii pentru a-i informa despre evoluția bolii.

„Am avut primele două zile în care mi-a fost foarte rău! Trebuie să stau în continuare cu mască în casă. Încerc să-l protejez pe micuț, el nu are nici un simptom. Doar afară din curte o dau jos. Ieri, m-am simțit mai bine. Azi parcă mă mai încearcă ceva, adică simt că virusul e încă pe acolo. Ceilalți doi băieți sunt la bunici, ei sunt negativi amândoi. La mine îngrijorarea încă există! Mi-e frică să nu se îmbolnăvească alți membri ai familiei. Am deja o stre de paranoia! Mi-a revenit pofta de mâncare, nu am avut în primele două zile”, a explicat Adela Popescu.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?