Categorii: Monden Știri Vedete Romania

A fost sau nu Cristian Boureanu agresiv cu partenerele sale? Fostul politician a spus clar!

Fostul politician Cristian Boureanu, în vârstă de 49 de ani, a fost prezent în platoul emisiunii ”40 de întrebări”, moderată de Dense Rifai la postul de televiziune Kanal D, unde a făcut numeroase dezvăluii. Printre altele, Cristian Boureanu a explicat dacă a fost sau nu agresiv cu fostele sale partenee de viață.

Cristian Boureanu este un fost politician. A fost căsătorit de două ori. În perioada 2000-2004, Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Irina, mama fiicei lui, Ioana. Ulterior, în perioada 2007-2014, Cristian Boureanu a fost însurat cu fostul model Valentina Pelinel, care acum formează o familie cu omul de afaceri Cristi Borcea. După divorțul de Valentina Pelinel, Cristian Boureanu a început relația cu Laura Dincă, de care s-a despărțit în vara anului 2021. Despre Cristian Boureanu s-a spus că, după separarea de Laura Dincă, trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Cristina Belciu, care este cu 25 de ani mai tânără ca el.

Cristian Boureanu a fost implicat în mai multe scandaluri de-a lungul anilor. În 2016, fostul politician Cristian Boureanu a fost în centrul unui mare scandal, după ce și-a agresat fiica în plină stradă. În iunie 2017, Cristian Boureanu a fost protagonistul unui scandal în trafic cu Poliția Rutieră. Atunci, fostul politician Cristian Boureanu a avut o ieşire violentă, după ce şoferul maşinii în care se afla, alături de iubita sa, a fost tras pe dreapta pentru un control. Invitat la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D, Cristian Boureanu a explicat, printre altele, dacă a fost sau nu agresiv cu fostele sale partenere de viață.  Cristian Boureanu a declarat că nu este agresiv fizic cu partenerele sale, iar singurul episod de violență a fost cel cu fiica lui, Ioana. De asemenea, s-a speculat că fostul politician ar fi împins-o pe Valentina Pelinel și i-ar fi rupt piciorul, informație negată de Cri stian Boureanu, carea afirmat Monica Tatoiu a fost de față la acel incident.

A fost sau nu Cristian Boureanu agresiv cu partenerele sale? ”Nu bat femeile”

”Nu bat femeile. Recunosc, copilului i-am mai tras câte o scatoalcă la fund și bănuiesc că s-a prescris, nu-mi face nimeni, din nou, dosar penal pentru asta. Și atunci, în ziua incidentului, eu am declarat că s-ar putea să-mi fi ieșit din minți, că urla fata că o răpesc și că o violez”, a declarat Cristian Boureanu, citat de revista Viva.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Despre presupusul incident cu Valentina Pelinel, acesta a spus: ”N-am știut de Valentina și de Borcea. Atunci s-a spus că am împins-o pe Valentina și și-a rupt piciorul, la munte. Noroc că eram cu Monica Tatoiu lângă, eu eram jos, Monica și abia după aia Valentina, care a căzut. S-au spus multe lucruri în presă, e o mare lipsă de responsabilitate și, din păcate, problema Europei: ”vai, săracii”… Am avut incidente de agresivitate, mai ales verbală, cu femeile din viața mea. Nu am ajuns să ne batem”.

Ce a declarat Cristian Boureanu despre Monica Tatoiu

La aceeași emisiune, Cristian Boureanu a mărturisit că s-a împăcat cu Monica Tatoiu după ce a acuzat-o că se amestecă în viața sa privată. Fostul politician a fost întrebat dacă Monica Tatoiu „are gura prea mare”.

„Ce să fac, să mint, să spun că nu? O are, dar asta e partea frumoasă a ei. M-am împăcat cu Monica Tatoiu, am sunat-o de ziua ei. A bufnit-o și râsul. A zis: ”Chiar mă gândeam, oare nu mă suni?”. Zic: ”Cum să nu te sun, Monica?”. Monica e ca o mamă pentru mine și eu cred că oamenii care se iubesc cu adevărat trebuie să rămână într-o anumită legătură, să știe să treacă peste anumite chestiuni. Monica alege de multe ori să povestească niște chestii discutate în privat. Nu e bine. Eu sper să n-o mai facă. Și cred că nu a mai făcut-o. Mi-e foarte dragă. Nu aș fi discutat asta cu ea, și oricum n-am spus eu public, ea a spus public că ne-am certat. Prin urmare mi-e dragă, țin enorm de mult la ea și mă bucur că ne-am împăcat”, a detaliat Cristian Boureanu, confom sursei citate anterior.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR