Categorii: Monden Vedete Romania

Vulpița a devenit mămică pentru a doua oară. Veronica Stegaru a adus pe lume un băiețel

Veronica Stegaru, alias Vulpița, a devenit mămică pentru a doua oară.

Veronica și Viorel Stegaru au devenit părinți pentru a doua oară. Vulpița a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești mai au o fetiță.

Informația s-a aflat prin intermediul unui InstaStory postat de Doina Stina de la „Acces Direct”. „A născut un băiețel sănătos! Și mama, și fiul sunt bine!”, a fost mesajul de pe Instagram, prin care s-a dat vestea că Vulpița Veronica a născut și a devenit mamă pentru a doua oară, notează a1.ro.

Ce spunea Mirela Vaida despre Vulpița și Viorel

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Mirela Vaida a fost ținta multor comentarii din cauza Vulpiței și a lui Viorel, pe care i-a tot avut invitați în emisiunea ”Acces Direct”, pe care o moderează la Antena 1.

Înt-un interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp pentru dcnews.ro, Mirela Vaida a comentat despre cei doi.

„Lumea a înțeles că ei (n.r. Vulpița și Viorel) sunt autentici. Au doze de naivitate din cauza locului din care vin, a mediului și condițiilor materiale, educaționale, politice. Ei sunt niște victime, iar noi i-am luat cu sensul de a încerca să le dăm o altă cotitură în viață. Eu nu știu dacă ei vor reuși să facă ceva cu treaba aceasta. Eu le spun, în fiecare zi, că au o șansă! Trec acum prin niște experiențe care le-au schimbat radical viața. Toată lumea îi cunoaște. Eu cred că este o mare diferență între Veronica de acum patru luni și Veronica cea de astăzi. Ce mă doare pe mine cel mai tare este că se exagerează. De ce? Pentru că audiența este mare. Dacă audiența nu ar fi fost mare, concurența și toți cei care au interesul ca acest subiect să dispară de la televizor nu ar fi avut nicio problemă cu noi”, a declarat Mirela Vaida.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?