Categorii: Monden Vedete Romania

Vladimir Găitan a fost înmormântat cu onoruri militare. I-a fost îndeplinită ultima dorință

Actorul Vladimir Găitan a murit la vârsta de 73 de ani! El a fost înmormântat sâmbătă, 14 noiembrie, cu onoruri militare la Cimitirul Bellu din Capitală.

Vreme de mai bine de 30 de ani, Vladimir Găitan s-a luptat cu o formă rară de cancer al sângelui. Actorul a fost condus pe ultimul drum de membrii familiei și câțiva apropiați.

Cei doi copii, Gloria și Alexandru Găitan, și soția, Tünde Găitan, și-au luat adio în lacrimi de la regretatul actor. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, niciun coleg de breaslă nu a fost prezent la înmormântare.

Vladimir Găitan a fost înmormântat

Slujba de înmormântare a început la Biserica Sfântul Gheroghe cel Nou, unde actorul şi-a dorit să fie depus. În plus, actorul și-a dorit ca la slujba lui de înmormântare să se respecte măsurile de siguranţă, potrivit Antena 3.

Înainte de a fi dus la groapă, militarii l-au omagiat pe actor cu onoruri și salve de pușcă. În 2012, el fusese decorat cu Ordinul național serviciul credincios în grad de cavaler.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Preotul care a slujit la înmormântarea actorului a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Vladimir Găitan.

‘Înainte de pandemie ne-am văzut. Era o prezență discretă, o prezență plină de lumină. Te simțeai bine în prezența lui și asta au constatat prietenii, colegii, cei care au avut ocazia să-l cunoască. Am avut și eu onoarea să-l cunosc pe cel care a fost munte de om și de talent. 

El nu a murit, ci doarme, după cum spune Mântuitorul Iisus Hristos. Iar noi îl vom pomeni întotdeauna la biserica pe care a iubit-o, Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou. Pentru că mi-a lăsat vorbă să mă ocup de slujba de înmormântare, de cele spirituale, duhovnicești’, a spus părintele Emil Cărămizaru pentru Impact.ro. 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR