Categorii: Antena 1 Emisiuni TV Monden Vedete Romania

VIDEO / Ștefan Bănică a plâns minute în șir pe scena de la ‘X Factor’! Ce concurentă l-a impresionat atât de tare

Sâmbătă seara, 27 noiembrie, show-ul ‘X Factor’ de la Antena 1 a fost plin de momente sensibile! A fost rândul fetelor din echipa lui Ștefan Bănică Jr. să se lupte pentru un loc în marea finală. 

Din cele 10 tinere din Bootcamp au rămas doar trei, însă lupta a fost acerbă. Nu doar concurentele au avut emoții și au lăcrimat, ci și jurații.

Ștefan Bănică Jr. a plâns minute în șir pe scena de la ‘X Factor’ la interpretarea unei concurente cu probleme de vedere și cu o voce angelică.

Ștefan Bănică a plâns când a cântat Andrada Precup

Este vorba despre Andrada Precup, în vârstă de 16 ani. Concurenta a reușit să smulgă ropote de aplauze de la public, dar și lacrimi, mai ales din partea lui Ștefan Bănică Jr.

Andrada Precup de la ‘X Factor’ a interpretat piesa ‘Lie, ciocârlie’. Când a auzit-o cântând, Ștefan Bănică Jr. nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a mărturisit că a fost fascinat de vocea tinerei. În plus, el a mers pe scenă și a luat-o în brațe pe tânără.

Ștefan Bănică nu și-a putut stăpâni lacrimile

Celebrul cântăreț a aruncat bomba: ”Vreau un copil-clonă!”+ ”Am patru fete, culese de pe stradă!”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

‘Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare. Este o capacitate rară să transmiți așa ceva, dincolo de concurs. Ești mare. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe altă parte’, a precizat Ștefan.

Nici ceilalți jurați nu s-au putut abține și au lăcrimat. Florin Ristei a exclamat că Andrada trebuie să câștige competiția anul acesta.

“Eu cred că tu trebuie să câștigi X Factor anul ăsta”, a spus Ristei.

“Să îți spun că ai cântat perfect este prea puțin. Nu știu ce să zic, m-ai lăsat fără cuvinte efectiv”, a adăugat și Delia.

Ștefan Bănică Jr. merge mai departe în etapa următoare cu trei concurente: Ioana Ardelean, Andrada Precup și Alexandra Sîrghi.

Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de...
Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57 de ani a contribuit
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?