Categorii: Monden Vedete Romania

VIDEO / Tavi Colen, declarație dură la adresa fostului său coleg Alin Oprea. ”Nu ne împăcăm”

Tavi Colen și Alin Oprea s-au bucurat de mare succes pe vremea când cântau împreună în trupa Talisman. Însă, drumurile celor doi s-au separat, fiecare văzându-și de carieră. Tavi Colen a făcut declarații despre trupa Talisman și despre fostul său coleg, Alin Oprea, la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Trupa Talisman, în formula Alin Oprea-Tavi Colen, a fost înființată în anul 1996. În anul 2006, Alin Oprea și Tavi Colen au hotărât să se despartă, iar trupa Talisman a continuat în formula Alin Oprea cu cinci tineri instrumentiști. De-a lungul anilor, cei doi au lansat numeroase melodii, însă piesa de rezistență a formației rămâne ”Atât de singur”.

Tavi Colen a vorbit, la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars,  despre trupa Talisman și a făcut declarații categorice legate de fostul său coleg, Alin Oprea. „Cea mai mare durere a mea este că eu am căzut de undeva de sus. M-a durut foarte tare, am suferit, o perioadă de un an, aproape doi, nu vorbeam cu nimeni. Singura care m-a ținut așa pe linia de plutire a fost Emma (n.r. iubita lui). Eu am căzut ca un bolovan”, a declarat Tavi Colen, notează spynews.ro.

Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Tavi Colen, declarație dură la adresa fostului său coleg Alin Oprea.  ”Mie mi s-a părut un fel de infracțiune să iei numele, eu am dat numele acela”


”Am luat-o, nu de la zero, de la -2. Nu aveam nici scule, nici bani, nici concerte, nici nimic. Și-a luat Alin toate cele, piesele, discurile, numele, tot, am zis hai bine, ia-le, bagă-ți-le undeva. Dar n-a reușit, se pierde totul. De la orice trupă de unde pleacă solistul vocal, este cam gata. Din punct de vedere muzical noi eram ok, puteam să o mai ducem”, a mai declarat Tavi Colen.

Tavi Colen a exclus varianta unei împăcări cu Alin Oprea: ”Nu ne împăcăm. La noi e o chestie de familie, financiară. Mie mi s-a părut un fel de infracțiune să iei numele, eu am dat numele acela. Și să și premeditezi chestia asta cu ani de zile înainte. Nu că e de neiertat, dar mi se pare urât”.

Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57 de ani a contribuit
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?