Categorii: Monden Vedete Romania

Stephan Pelger trece prin momente dificile. ”Mama a fost diagnosticată cu cancer”

Stephan Pelger trece prin momente dificile. Acesta a mărturisit că mama sa a fost diagnosticată cu cancer.

Stephan Pelger a fost invitat la o emisiune de televiziune, unde a mărturisit că mama sa adoptivă a fost diagnosticată cu cancer în această perioadă de pandemie. De asemenea, designerul a mai dezvăluit că mama sa a mai trecut printr-un incident teribil.

”Pe 1 martie am primit un telefon spunâdu-mi-se ca mama a fost călcată de mașină. Am fost bulversat, am urcat în avion și am plecat. Este adevărat că a suferit patru fracturi la picior. Însă, ceea ce este și mai rău este că în perioada aceasta de pandemie, mama a fost diagnosticată cu cancer, a fost operată și acum a început terapia. Doctorii spun că este o situație destul de gravă, deși ea zice că este bine. Este o femeie foarte puternică. A fost o mama leoaică”, a declarat Stephan Pelger, notează spynews.ro.

Stephan Pelger este înfiat de la vârsta de un an

Stephan Pelger este înfiat de la vârsta de un an. Designerul a făcut dezvăluiri din viața sa personală într-un interviu din urmă cu ceva timp.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Stephan Pelger a absolvit Facultatea de Design Vestimentar, dar a urmat studii în afară ţării, la Şcoală de Modă din Viena. Familia i-a fost alături și l-a încurajat în pasiunea lui pentru modă.

“Sunt înfiat de la vârstă de un an şi cred că este un dar şi o şansă în viaţă pe care o ai o dată într-o viaţă, pentru că am nimerit la o familie care nu doar că m-a adoptat, ci chiar îmi este familia adevărată, familia mea, părinţii mei. N-am avut curiozitatea nici măcar o zi să aflu care îmi sunt rădăcinile adevărate. Mama m-a încurajat tot timpul să-mi urmez abilităţile creative, deoarece, fiind artist, era un pic mai libertină decât tată. Tată era sever, dar a înţeles că nu pot să devin preot sau doctor sau avocat, era clar că un singur drum era calea mea”, povestea acesta într-un interviu.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat