Categorii: Monden Vedete Romania

Ștefan Borleanu de la ”Chefi la cuțite”, dezamăgit. ”Aș fi ipocrit să spun că m-am bucurat când s-a anunțat câștigătorul”

Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui chef Florin DEumitrescu în sezonul 9 al emisiunii ”Chefi la cuțite”, a făcut noi declarații după finala concursului.

Narcisa Birjaru a făcut parte din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a câștigat finala celui de-al nouălea sezon al show-ului culinar de la Antena 1. În finală, Narcisa Borjaru s-a întrecut cu Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, și Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea.

Ștefan Borleanu a fost cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu în acest sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”, însă acesta nu a reușit să se califice în finala show-ului culinar. În finală, acesta l-a ajutat pe Cătălin Amarandei, colegul său din echipa albastră a lui chef Florin Dumitrescu și a făcut meniul celeilalte finaliste, Elena Matei, din echipa verde a lui chef Sorin Bontea.

Ștefan Borleanu de la ”Chefi la cuțite”, dezamăgit. ”Am jucat finala la două capete”


La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, Ștefan Borleanu a mărturisit că a fost frustrat că nu a ajuns în finala ”Chefi la cuțite”.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

”Am declarat că sunt cel mai frustrat concurent din acest sezon. A venit după finală, după ce s-a anunțat câștigătorul. Frustrat am fost pentru că n-am intrat în finală și că nu am putut să-mi joc ultima carte și din cauza alegerilor mele. N-am fost inspirat să aleg puiul ăla. Știu să fac și tochitură și mâncare de casă și ciorbă și mâncărică de cartofi cu porc și mazăre, dar acolo e un concurs și am vrut să arăt că știu să gătesc și că bucătăria a evoluat și că suntem în 2021”, a spus Ștefan Borleanu, citat de spynews.ro.

Ștefan Borleanu a afirmat că ar fi ipocrit să spună că s-a bucurat în momentul în care a fost anunțat căștigătorul finalei, Narcisa Birjaru. ”Aș fi ipocrit să spun că m-am bucurat când s-a anunțat câștigătorul. Am jucat finala la două capete. O parte din meniul meu a fost la Elena și am fost mâna dreaptă a lui Cătă. Mi-am dorit în primul să câștige Cătă, iar dacă nu era Cătă, aș fi acceptat să câștige Elena, pentru că la cât ne-am certat noi în concurs până la urmă suntem prieteni și ne înțelegem foarte bine. Clar am fost dezamăgit când niciunul dintre ei nu a câștigat, dar asta e, am câștigat pe alte părți”, a mai spus el.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?