Categorii: Monden Vedete Romania

Sebastian Chitoșcă, noi declarații despre Elena Marin, fosta lui colegă de la ”Survivor România”. ” Noi nu am rezonat pentru că ea a dat în mine”

Sebastian Chitoșcă a făcut noi declarații despre Elena Marin, fosta lui colegă de echipă de la ”Survivor România”. Acesta a afirmat că nu a rezonat absolut deloc cu Elena Marin pe durata competiției din Republica Dominicană. De asemenea, Sebastian Chitoșcă a dezvăluit că a avut momente când a vrut să renunțe la concursul transmis de postul de televiziune Kanal D.

Sebastian Chitoșcă a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”, însă a fost eliminat din competiție înainte de începerea jocurilor individuale. Pe durata concursului, acesta a avut o relație tensionată cu colega sa de echipă, Elena Marin.

Despre Elena Marin a făcut noi declarații Sebastian Chitoșcă.

Sebastian Chitoșcă, noi declarații despre Elena Marin, fosta lui colegă de la ”Survivor România”.  ”Nu și-a asumat nimic, dar face parte din strategia ei”

”Ea a incercat la inceputul competitiei sa faca un conflict intre mine si Morosanu, insa a fost o neintelegere creata de catre ea. Eu am intrebat-o daca i-a spus acele cuvinte lui Morosanu, a spus ca nu si eu am cazut de mincinos. Ulterior, a recunoscut ca ea spus, dar sub o alta forma. Elena, in toata competitia, nu si-a asumat nimic, dar face parte din strategia ei. Din cate am inteles, ea ca persoana afara e un om extraordinar. Nu pot sa-mi dau cu parerea despre Elena Marin in afara competitiei, ci in competite a avut si are in continuare… a avut pana cand am fost eu strategii. Noi nu am rezonat pentru ca ea a dat in mine, in Zanni, practic in oamenii de care ea s-a speriat toata competitia ca ii poate anula visul de a castiga Survivor”, a spus Sebastian Chitoșcă despre Elena Marin, relatează wowbiz.ro.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Fostul concurent a mai afirmat că Elena Marin a încercat să nominalizeze cei mai buni concurenți, pentru a rămâne în competiție cu cei mai slabi din punct de vedere sportiv: ”Oamenilor nu le-a placut ca eu eram vocal, dar ei n-au trait ce am trait eu. Eu imi sustineam adevarul, dar ce s-a dat la televizor erau concluziile, dupa ce noi discutam cu elena si vedeam ca ea tot o ține pe a ei, mai ales cand veneau camerele se schimba total, pana si pozitia corpului, accentul, volumul vocii. Se schimba total. Vazand ca e un alt om fata de acum cinci minute, e normal sa te enervezi.(…) Eu venind dintr-un sport de echipa, ma deranja, ca eu voiam sa castigam, dar asta se putea doar în echipa. Elena Marin a incercat doar sa nominalizeze oamenii buni din echipa, sa scape de ei si sa ramana doar cei care nu-i considera ea un pericol in acea competitie si asta era deranjul”.

Sebastian Chitoșcă, despre momentele în care a vrut să renunțe la ”Survivor România”

Sebastian Chitoșcă a afirmat că a vrut să părăsească ”Survivor România” după trei luni. Acesta a explicar care a fost motivul.

„Primul moment in care am renuntat sa zic a fost in martie, inainte de un joc, la o ceremonie, m-am cerut acasă. In noaptea de dinainte visasem foarte urat despre casă, lasasem un frate cu o problema foarte mare, o sotie singura si atunci am zis ca nu mai pot. Dar echipa, dupa acel joc, a fost alaturi de mine, mi-a dat putere si am simtit ca au nevoie de mine si am trecut peste acel moment”, a detaliat sportivul, conform sursei anterior citate.

 

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”