Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Sânziana Buruiană e rea la mânie. ”Când mă enervez, iese jale”

Sânziana Buruiană a vorbit deschis despre defectele ei. Voluptuoasa blondă a mărturisit, în cadrul unei emisiuni online, că este rea la mânie și că în acele momente se teme de reacțiile pe care le-ar putea avea. ”Dar când mă enervez, iese jale! De aia chiar îmi este frică de reacțiile mele”, a dezvăluit Sânziana Buruiană.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. Sânziana Buruiană și partenerul ei de viață, Nicolae Zuluf, au botezat-o pe mezina lor în data de 15 iulie 2021. De ceva timp, Sânziana Buruiană s-a mutat împreună cu familia sa la Budapesta, unde face televiziune.

La emisiunea online ”Detectorul de minciuni”, Sânziana Buruiană a făcut mărturisiri. Aceasta a afirmat cvă, în general, este o persoană calmă, însă atunci când se enervează lucrurile stau cu totul diferit și chiar ajunge să îi fie teamă de reacțiile pe cae le-ar putea avea.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Sânziana Buruiană e rea la mânie. ”Atunci chiar nu mai țin cont de nimic, având în vedere că nu sunt o persoană care îmi descarc nervii așa, în fiecare zi”

„Eu sunt, de obicei, o persoană extrem de calmă. Cineva m-a văzut nervoasă foarte rar, o dată pe an mă enervez. Dar când mă enervez, iese jale! Deci mă enervez rău de tot pentru toată calmitatea pe care am avut-o în rest”, a declarat Sânziana Buruiană, potrivit wowbiz.ro.


”De aia chiar îmi este frică de reacțiile mele. Atunci chiar nu mai țin cont de nimic, având în vedere că nu sunt o persoană care îmi descarc nervii așa, în fiecare zi”, a adăugat blonda.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR