Categorii: Monden Vedete Romania

Reacția Biancăi Drăgușanu după dezvăluirile făcute de fostul soț. ”Se vede că regretă!”

După ce fostul ei soț, omul de afaceri Alex Bodi, a făcut dezvăluiri la TV despre mariajul lor, Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj.

Alex Bodi a povestit la TV numeroase detalii mai puțin cunoscute din mariajul pe care l-a avut cu Bianca Drăgușanu, scoțând la iveală amănunte incendiare.

În timp ce soțul ei era invitat în platoul unei emisiuni de televiziune, Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj la adresa fostului partener de viață.

”Din tot ceea ce a spus se vede că regretă și este absolut normal!”, a afirmat vedeta, potrivit spynews.ro.

Alex Bodi a replicat imediat:

”Cel mai mare regret este că un bărbat ca mine, trecut prin viață, care a muncit de la 17 ani, a ajuns să facă niște jocuri de plastelină și să mă justific eu ca bărbat, să-mi elimin chestiile care mi se aduc indirect și nedrept asupra mea. Să-i fac jocurile Biancăi, să-i fac rating, că nu mai știe lumea de ea!”.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

De altfel, Alex Bodi a avut o reacție categorică și în momentul în care a auzit numele fostei sale partenere de viață.

”Care Bianca? Nu am voie să vorbesc despre ea și ce îmi zice la întrebări. A emis un ordin de restricție că i-a căzut peruca sau nu știu ce a declarat. A zis că am bătut-o și când am ajuns la secție a zis că nu am mai bătut-o, i-au ieșit manevrele frumos!”.

Omul de afaceri a mărturisit că se simte dezamăgit de toate cele întâmplate.

”Simt dezamăgire și trădare maximă! Când am plecat de la divorț mi-am lăsat loc de ”bună ziua”. M-am gândit că nu se știe ce se poate întâmpla în viața asta, corect? Nu sunt genul ipocrit și nu vorbesc din frustare! Ea de ieri a reușit să ia o lopățică și să arunce sentimentele!”.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR