Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Reacția Andreei Pirui după ce s-a spus că a consumat substanțe interzise. Vrea să dea autoritățile în judecată

Andreea Pirui, fostă concurentă la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei” – de la Kanal D, a reacționat vehement după ce, în urmă cu câteva zile, s-a spus că a consumat substanțe interzise. Aceasta a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise. În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal.

Andreea Pirui a fost concurentă în cel de-al doilea sezon al show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D. În urmă cu câteva zile, Andreea Pirui a fost oprită de polițiști în trafic, pe o stradă din Zalău. Aceasta a fost oprită de un echipaj din cadrul IPJ Sălaj, pentru un control de rutină. La testarea cu aparatul Drugtest, Andreea Pirui a fost depistată pozitiv la THC, transmite Monitorul de Sălaj. Fosta concurentă de la Kanal D s-a ales cu dosar penal. Consumul de droguri este interzis prin lege și se pedepsește cu amendă sau cu închisoare de la 1 la 5 ani.

După ce s-a aflat despre incidentul în care a fost implicată, Andreea Pirui a reacționat vehement. Acesta a afirmat că vrea să dea autoritățile în judecată.

Reacția Andreei Pirui după ce s-a spus că a consumat substanțe interzise.  ”Sunt șocată, am plâns, mi s-a distrus imaginea, nu pot să cred așa ceva”

Andreea Pirui susține usține că testul a dat greș și că ea nu ar fi consumat acele substanțe interzise. Aceasta este revoltată pentru că informația a ajuns în presă, iar imaginea sa are de suferit, deși ea încă este în așteptarea rezultatelor de la probele biologice.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

”S-a petrecut vineri, pe la ora 8 si jumatate- 9, ma indreptam spre mama mea, care locuieste la tara. M-a oprit in trafic rutiera, mi-a spus ca trebuie sa-mi faca un test antidrog, daca sunt de acord. I-am spus bineinteles, am fost foarte cooperanta pentru ca stiu ca n-am consumat nimic, nici alcool, niciun fel de substante.Eram cu nepotica mea, deci specific, are sapte ani. Imposibil sa fac asa ceva. Am stat 10 minute, a venit la masina si mi s-a spus ca mi-a gasit o substanta in corp. Ce substanta? Am ramas socata. THC. Nici n-am stiut ce inseamna aia. Cannabis.

Si prima mea reactie a fost: voi glumiti? Am crezut ca este o gluma proasta. Au zis ca nu, mi-a aratat testul, a iesit pozitiv. M-am dat jos din masina, erau doua fete, le-am zis: fetelor, eu in viata mea n-am fumat, puteti sa-mi intrebati toti aporpiatii, nu stiu sa fumez, nu pot sa-mi dau seama, am fost in stare de soc. Cum sa fie testul pozitiv daca eu n-am fumat? N-am stat in prejma cuiva… ”, a explicat Andreea Pirui la o emisiune TV, citată de wowbiz.ro.

”De trei zile sunt socata, am plans, mi s-a distrus imaginea, nu pot sa cred asa ceva. Ii dau in judecata, nu-i las. Mi s-a recoltat proba de sange, de urina, dar pana atunci eu stau fara permis, mi-a patat numele. Eu nu am fumat in viata mea, eu nu stiu cum arata, nu am vazut, nu stau in preajma oamenilor care fumeaza. E strigator la cer, nu am cum sa fac asa ceva”, a mai spus aceasta.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?