Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Ramona Bădescu, la 53 de ani. ”Doar de ceva timp am început să apelez la botox”

Actrița și cântăreața Ramona Bădescu, în vârstă de 53 de ani, a explicat ce face pentru a se întreține și pentru a avea un aspect cât mai tineresc. ”Doar de ceva timp am în­ceput să apelez la botox, în­să nu­mai o dată pe an și nu­mai pentru ri­durile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească”, a spus vedeta.

Ramona Bădescu este stabilită de foarte mulți ani în Italia, acolo unde a reușit să-și construiască o carieră de succes, dar și să-și întemeieze o familie.  Ramona Bădescu are un băiețel, Ignazio, împreună cu actualul ei partener de viață. Micuțul a venit pe lume în toamna anului 2019. Ramona Bădescu a devenit mamă  la vârsta de 50 de ani. Bărbatul cu care formează un cuplu de câțiva ani este bancherul și omul de afaceri Fabio Cali.Ramona Bădescu a fost căsătorită cu baronul italian Alessandro di Fornaro. Povestea de dragoste a durat șapte ani, iar în anul 2004 s-a pronunţat divorţul.

La 53 de ani, Ramona Bădescu este într-o formă fizică extraordinară ș atrage imediat atenția cu fiecare apariție a sa. Actrița a explicat, pentru publicația Formula AS, ce face pentru a-și păstra tinerețea și la ce tratamente recurge. ”Pe de o parte, nu mă gândesc la vârstă și la tre­cerea timpului ca la ceva de speriat, ci ca la ceva na­tural și inerent. Pe de altă par­te, dincolo de fap­tul că am moștenit de la mama o genă bună, eu sunt dintot­deauna ge­nul de fe­meie care se îngrijește: chiar de cu­rând am fost să-mi fac niște analize și me­dicii mi-au spus că, deși am vârsta fizică de 53 de ani, vârsta mea biolo­gi­că e de doar 37 de ani. Deci e bine!”, a declarat aceasta.

 

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ramona Bădescu, la 53 de ani. ”Mă simt foarte bine în pielea mea. Mă simt o femeie și o mamă fericită”

Ramona Bădescu a dezvăluit că preferă tratamentele naturale pentru îngrijirea pielii, însă o dată pe an recurge și la botox pentru a scăpa de ridurile de pe frunte: ”Eu sunt adepta tra­ta­men­­te­lor naturale (îmi prepar singu­ră măști cu miere, cu bi­car­bonat etc.) și doar de ceva timp am în­ceput să apelez la botox, în­să nu­mai o dată pe an și nu­mai pentru ri­durile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească. Deci nu exage­rez, ci in­tervin cu măsură. Vreau să-mi păstrez ex­presia feței, să-mi păstrez mobilitatea naturală (o actriță tre­buie să fie expresivă!), iar ridurile pe care le am mi le iubesc… Iar acum, mai am un motiv important pentru care să mă îngrijesc: trebuie să mă mențin cât mai mult tânără și în putere, pentru fiul meu. Vreau ca atunci când Ignazio va merge la gră­di­niță și apoi la școală să fie mândru de mine, să-i fie drag că are o ma­mă încă fru­moa­să și încă tâ­nără”.

La 53 de ani, vedeta se declară mulțumită și fericită: ”Așadar, la 53 de ani, mă simt foarte bine în pielea mea. Mă simt o femeie și o mamă fericită… Trebuia să mă în­tâl­nesc cu Fabio, să descopăr că și la 50 de ani există iubire, că iubirea e fără timp și fără vârstă și, ca rod al iubirii dintre mine și Fa­bio, trebuia să se nas­că Ignazio! Mulți au spus despre mi­ne că sunt o mamă „întârziată” și e ade­vărat, la vârsta mea, aș fi putut să fiu chiar bunică! Dar așa a fost să fie și cred că venirea lui Ignazio acum, nu mai de­vreme, îmi oferă posibilitatea să-i dedic mult mai multe: realitatea vieții mele, experiența vieții mele, preaplinul meu de sentimente și, mai ales, timp! Căci, dacă l-aș fi avut pe Ignazio la 20 de ani, cu siguranță nu aș fi putut să-i ofer tim­pul pe care acum, ca o femeie realizată profesional și financiar, îmi permit să i-l dedic. Și, ca să închei, mă simt o femeie puternică, mă simt o fe­meie împlinită, realizată, dar care mai are încă visuri”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?