Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ramona Bădescu, despre al doilea copil. ”Tehnic s-ar putea, dar biologic nu cred că se poate din cauza vârstei”

Actrița și cântăreața Ramona Bădescu, în vârstă de 53 de ani, este mama unui băiețel care se numește Ignazio. Vedeta a făcut declarații despre eventualitatea de a deveni din nou mamă.  ”Tehnic s-ar putea, dar biologic nu cred că se poate din cauza vârstei”, a mărturisit Ramona Bădescu la emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Ramona Bădescu este stabilită de foarte mulți ani în Italia, acolo unde a reușit să-și construiască o carieră de succes, dar și să-și întemeieze o familie.  Ramona Bădescu are un băiețel, Ignazio, împreună cu actualul ei partener de viață. Micuțul a venit pe lume în toamna anului 2019. Ramona Bădescu a devenit mamă  la vârsta de 50 de ani. Bărbatul cu care formează un cuplu de câțiva ani este bancherul și omul de afaceri Fabio Cali.Ramona Bădescu a fost căsătorită cu baronul italian Alessandro di Fornaro. Povestea de dragoste a durat șapte ani, iar în anul 2004 s-a pronunţat divorţul.

Ramona Bădescu a fost prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a făcut declarații despre eventualitatea de a deveni din nou mămică.

Ramona Bădescu, despre al doilea copil. ”Da, mi-aș dori să fiu din nou mamă, să am o surioară pentru Ignazio”

Ramona Bădescu a afirmat că și-ar mai dori un copil, o surioarră pentru micuțul Ignazio.

'O sfidează pe soția lui Florin Piersic!' Scandal cu femeia nelipsită de lângă marele actor, aflat pe patul suferinței
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

“Mi-aș mai dori un copil, tehnic s-ar putea, dar biologic nu cred că se poate din cauza vârstei. E foarte important să îți îngheți ovulele, e important pentru că femeile au un ritm biologic. E foate important ca femeile să se gândească la viața lor. Femeile trebuie să vorbească cu ginecologul. Eu în Italia am făcut, dar nu mă gândeam că o să folosesc. Și viața nu mi-a dat acel bărbat. Mi l-a dat acum, a fost un miracol, a fost minunat, nu a trebuit s[ folosesc această tehnică, acum am 53 de ani și e foate greu, miracolele sunt o dată. Da, mi-aș dori să fiu din nou mamă, să am o surioară pentru Ignatio. Este atât de greu însă să fii mamă. Eu, dacă aș face parte din politică, le-aș da mamelor salarii”, a declarat vedeta.

 

FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali și care a făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată! Daniela...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?