Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Raluca Tănase pune pe jar miliardarii din Dubai. Cum s-a pozat artista pe plajă

Raluca Tănase, jumătatea trupei Bambi, se află în Dubai, unde se bucură din plin de vacanță, alături de părinții ei. Raluca știe cum să apeleze la dotările”oferite“ de mama-natură şi să pună pe jar publicul masculin.

Zilele trecute, Raluca Tănase călătorea către Dubai și mărturisea că trăiește de fiecare dată un calvar. ”Eu mă sedez ca să suport zborul până acolo”. Vedeta a ajuns cu bine în Dubai și se distrează non-stop, potrivit fotografiilor postate pe InstaStory.

Toată lumea o cunoaște pe Raluca de la Bambi, însă foarte puțini știu cât de bine arată în costum de baie. Cu o siluetă perfecte și conștientă de atuurile fizice pe care le are, artista a ales să publice mai multe imagini în costum de baie, de pe plajă.

Raluca Tănase pune pe jar publicul masculin din Dubai

Imbracată cu un costum de baie verde, se poate observa ca vedeta are picioare extrem de tonifiate și că este mândră de   sânii ei, chiar dacă nu sunt naturali.

Potrivit ciao.ro, Raluca Tănase are trei intervenții la buze, implanturi cu silicon, tatuaj sprâncene), injecții antirid cu bioplasmă și o rinoplastie.

Înainte cu o zi să se pozeze în costum de baie, Raluca a petrecut într-un club exclusivist din Dubai, intitulat Billionaire, alături de sora și cumnatul ei, dar și de câțiva prieteni, sărbătorind o zi de naștere.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Surorile Tănase părăsesc România

Surorile Tănase dau România pe Dubai! Artistele intenționează să facă schimbări majore în viața ei. Mai mult, Denisa Tănase este mai hotărâtă ca oricând să părăsească România. Vedeta a început deja demersurile pentru a se muta din țară în 2022.

Denisa și soțul spun că oportunitățile oferite în Dubai le oferă ceea ce nu pot avea în România. Vedeta spune că în Dubai există avantajul că nu există taxe fiscale.

Cum a reușit Denisa de la Bambi să facă milioane de euro în trei ani

Denisa de la Bambi a vorbit despre succesul afacerii sale, eșecurile și provocările pe care le-a întâmpinat în cei trei ani de la lansarea afacerii cu parfumuri. Artista a povestit că a investit la început 500 de euro în afacerea ei, care ulterior i-a adus sute de mii de euro.

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și Simplu”, Denisa Tănase a explicat cum a început să se implice în business. My Geisha a devenit lanțul de parfumerie cel mai răspândit din țară.

În anul pandemiei, My Geisha a ajuns la 2,3 milioane de euro cifră de afaceri, iar acum, la finalul lui 2021, cifrele sunt de cinci ori mai mari. Denisa a înregistrat un profit de 4 milioane de euro.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR