Categorii: Monden Vedete Romania

Radu Vâlcan abia așteaptă să devină tătic pentru a treia oară. ”Deja am intrat în febra pregătirilor”

Prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan este nerăbdător să devină tătic pentru a treia oară.

Radu Vâlcan și soția sa, Adela Popescu, urmează să devină părinți pentru a treia oară în scurt timp. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, Radu Vâlcan a mărturisit că el și partenera sa de viață au început deja pregătirile pentru venirea pe lume a bebelușului. ”Suntem extrem de nerăbdători, deja am intrat în febra pregătirilor, avem emoții, copiii la fel, în rest așteptam, ne pregătim așa cum ne-am pregătit și în cazul celorlalți doi copii. Eu am emoții pentru că de la contorl la control, în ultima perioadă mergem destul de des la control, încep să intru în atmosferă, văd copilașul acolo, că îl pot vedea”, a declarat Radu Vâlcan, citat de spynews.ro.

Prezentatorul TV a explicat și cum se comportă cei doi băieți ai săi cu mama lor în această perioadă: ”O protejează să nu-i atingă burtica, dacă îi roagă să-i aducă un pahar cu apă o ajută. Cu siguranță, în special Andrei cred că va fi mai gelos”.

Cum a cerut-o Radu Vâlcan în căsătorie pe Adela Popescu

 

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru, în vârstă de 4 ani, și Andrei, care are doi ani. Adela Popescu și Radu Vâlcan vor avea tot un băiețel. Prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan a dezvăluit, într-un interviu, cum a cerut-o în căsătorie pe Adela Popescu.

”Chiar dacă ne comportam, trăiam, conviețuiam asemenea celor căsătoriți, simțeam că trebuia să vină și acel moment, firesc. Mi-am făcut un scenariu, protagonist – eu. Plănuisem o cerere superbă, ca-n filme, dar am jucat atât de prost… Publicul – ea, a anticipat imediat, dar m-a lăsat să mă consum. Ardea de nerăbdare să trecem odată podul ala de la Ruse, Bulgaria, să ne așezăm la masa din restaurantul ăla în care am avut prima noastră cină romantică și să zică DA. Restaurantul nu mai există, am găsit altul, dar răspunsul a fost pe loc și DA”, a spus el.

Adela Popescu și-a amintit și ea de nunta lor: ”Am fost cel mai calm și optimist participant la nunta noastră. Când cu câteva zile înainte nimic nu părea să iasă cum trebuie, eu îi linișteam pe toți și le spuneam că va fi bine”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?