Categorii: Monden Vedete Romania

Probleme de sănătate pentru fiul lui Liviu Vasilică. ”Forțat de împrejurări am făcut testul SARS-CoV-2”

Florin Vasilică, fiul regretatului interpret de muzică populară Liviu Vasilică, a fost nevoit să meagă la spital din cauza unor probleme de sănătate.

Florin Vasilică s-a confruntat cu o problemă la coloană, motiv pentru care a decis să meargă la spital. Fiul lui Liviu Vasilică a povestit că intervenția pe care a suferit-o a decurs cât se poate de bine. Artistul a menționat că a fost nevoit să facă testul pentru coronavirus și să stea în izolare timp de 24 de ore.

”Forțat de împrejurări am făcut testul SARS-CoV-2 (COVID-19). Concluzia: N-are nenea, că v-ar da ? Am făcut testul (plus izolare 24 de ore) deoarece ieri a trebuit să suport o intervenție pe coloană asupra celor două hernii de disc cervicale pe care le dețin (pe persoană fizică) de ceva ani și ale căror efecte și dureri nu s-au mai lăsat duse, ca în trecut, prin fizioterapie și alte tratamente.

Intervenția de Discectomie cu DiscoGel a decurs perfect, iar efectele se vor vedea în totalitate în aproximativ 4 saptămâni. Sunt acasă de ieri, externat la o oră și ceva după intervenție… Recuperarea este foarte ușoară, aproape inexistentă…”, a explicat Florin Vasilică pe contul său de socializare.

A apărut pe un „tanc” în inima Capitalei! Apariție inedită a lui David Popovici
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Florin Vasilică duce mai departe moștenirea de la tatăl său

Florin Vasilică, fiul celebrului artist de muzică populară Liviu Vasilică, a moştenit talentul muzical de la tatăl său şi duce mai departe tradiţia folclorică, cântând împreună cu grupul Teleormanul.

Florin Vasilică s-a născut la 10 mai 1983, în Alexandria. Înfiinţat în 1987 de Liviu Vasilică şi reînfiinţat în 2004 de Florin Vasilică, grupul Teleormanul a reuşit să se impună ca formaţiunea artistică cea mai reprezentativă a judeţului Teleorman.

Tatăl lui Florin Vasilică, Liviu Vasilică, a fost unul dintre cei mai talentaţi interpreţi pe care i-a avut muzica populară românească. marele artist a încetat din viață în octombrie 2004, la vârsta de 54 de ani.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?